Η Δώρα Τσαμπάζη δεν ξεχνά ούτε λεπτό τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη - Το ταξίδι στην Αθήνα προς τιμήν του

Μαρία Ροδίτη
Η Δώρα Τσαμπάζη δεν ξεχνά ούτε λεπτό τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη - Το ταξίδι στην Αθήνα προς τιμήν του

Η δημοσιογράφος Δώρα Τσαμπάζη ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα προς τιμήν του άτυχου συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή από καρκίνωμα NUT.

Ήταν 14 Οκτωβρίου όταν έγινε γνωστό στο Πανελλήνιο ότι ο Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do Αλέξανδρος Νικολαΐδης άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από μάχη 2 χρόνων με τον καρκίνο. Ο 42χρονος, σύζυγος της δημοσιογράφου Δώρας Τσαμπάζη, με την οποία είχε αποκτήσει 2 παιδιά, έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου, το καρκίνωμα NUT, και είχε φροντίσει να γράψει ένα κείμενο για με λόγια αποχαιρετισμού για τη στιγμή που θα έφευγε για το μακρινό ταξίδι, το οποίο και δημοσιεύθηκε από την οικογένειά του στο προφίλ του στο Facebook.

Το κείμενο συγκίνησε τους πάντες, το ίδιο και η Δώρα Τσαμπάζη, με τις αναρτήσεις της και τα λόγια από καρδιάς για τον αγαπημένο της, που έφυγε από τη ζωή. Και συνεχίζει με τις πράξεις της και τις σκέψεις της να κρατά ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά της τον δικό της Αλέξανδρο. Γι' αυτό και το απόγευμα της Παρασκευής (4/11) η δημοσιογράφος ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη όπου ζει στην Αθήνα, ώστε να τιμήσει για ακόμη μια φορά τη μνήμη του συζύγου της.

Για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, η Δώρα Τσαμπάζη ήταν ανέκαθεν ένα δώρο από το Θεό

Το ταξίδι της Δώρας Τσαμπάζη στην Αθήνα και το γκράφιτι

Με ένα Insta Story μέσα από το αεροπλάνο και τοποθεσία το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η Δώρα Τσαμπάζη αποκάλυψε στους followers της ότι ταξίδεψε από τον τόπο κατοικίας της, τη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα. Και για αυτό υπήρχε σκοπός, φυσικά. Ποιος;

aeroplano.jpg

Το Insta Story της Δώρας Τσαμπάζη μέσα από το αεροπλάνο.

https://www.instagram.com/p/CkjHvkFLdtf

Να βρεθεί η γνωστή δημοσιογράφος μπροστά στο γκράφιτι που δημιουργήθηκε προς τιμήν του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στον Βύρωνα, όπως και έγινε. Μάλιστα, η Δώρα Τσαμπάζη δημοσίευσε λίγο αργότερα και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με εκείνη να στέκεται μπροστά στο γκράφιτι με το πρόσωπο του συζύγου της και να το κοιτά. Στη λεζάντα έγραψε: «Πώς χωράει μέσα στην θλίψη τόση ομορφιά... Πώς τη γαληνεύει, την ημερεύει...».

Το συγκινητικό μήνυμα της Δώρας Τσαμπάζη στο Navarino Challenge

Η Δώρα Τσαμπάζη είχε μια υπέροχη σχέση με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, και αυτό φαίνεται από κάθε λέξη της, από κάθε post που ανεβάζει για εκείνον και κάθε δήλωσή της για τη ζωή που έζησε μαζί του. Και το μήνυμα που έστειλε στο Navarino Challenge, τον απόλυτο αθλητικό θεσμό που εδώ και 10 χρόνια στήριζε η οικογένεια Νικολαΐδη, τα λέει όλα.

«Η φιλία και η αγάπη όλων σας είναι διαχρονική, όπως και οι αξίες που πρέσβευε ο Αλέξανδρος. Θέλω να σας κάνω όλους μια μεγάλη αγκαλιά, για να χωρέσω μέσα την αγάπη και την στήριξή που μας δείξατε όλον αυτόν τον καιρό. Θα τη φυλάξω για του χρόνου, που θα είμαστε ξανά εδώ με τα παιδάκια μας και με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, όπως θα το ήθελε και ο Αλέξανδρος», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

https://www.instagram.com/p/CGdBt8VlCwi

«Η διοργάνωση αυτή για εμάς σημαίνει πάρα πολλά. Εκτός του ότι έχουμε κάνει φίλους ζωής και κουμπάρους, από το 2013 που πήγαμε ως ένα απλό ζευγάρι, στη συνέχεια πήγαμε παντρεμένοι, αργότερα με το πρώτο μας παιδί και αργότερα έγκυος και στο δεύτερο μας παιδί. Τόσες πολλές αναμνήσεις, τόσα συναισθήματα», είχε γράψει το 2020 η Δώρα Τσαμπάζη, ανήμερα των 41ων γενεθλίων του αγαπημένου της.