Ο Jason Momoa εμφανίστηκε σχεδόν γυμνός στο show του Kimmel και ανακοίνωσε την μεγάλη του απόφαση

Ο Jason Momoa εμφανίστηκε σχεδόν γυμνός στο show του Kimmel και ανακοίνωσε την μεγάλη του απόφαση

(Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File)

2019 Invision

Η εμφάνισή του έγινε viral σε ελάχιστα λεπτά. Ο διάσημος ηθοποιός αιτιολόγησε την εμφάνισή του στον Jimmy Kimmel, καθώς δεν θα είναι πια ο Jason Momoa που γνωρίσαμε και όλοι αγαπήσαμε. 

Αυτή η στιγμή θα καταγραφεί στα best off του show του Jimmy Kimmel. Ο καλεσμένος του και διάσημος ηθοποιός Jason Momoa, εμφανίστηκε στην εκπομπή του έτομος να κάνει την ανατροπή και έμεινε τελικά ημίγυμνος, δηλώνοντας ευθαρσώς την νέα απόφαση που πήρε για να αλλάξει εντελώς την εικόνα του. Τέρμα τα κοστούμια, τα t shirts και τέρμα γενικά τα ρούχα.

https://www.instagram.com/p/CktPwe9slb-

«Δεν μου αρέσει πια να φοράω ρούχα»

Ο ηθοποιός που και φέτος οι θαυμάστριες του, ήθελαν να ανακηρυχτεί από το περιοδικό People, ως ο πιο sexy άντρας της χρονιάς, έκανε μία αλησμόνητη εμφάνιση στην εκπομπή του Jimmy Kimmel που φημίζεται για τις ανατροπές και το χιούμορ της.

Φόρεσε και λόγω καταγωγής το χαβανέζικο μάλο όπως ονομάζεται, στην ουσία μόνο με λίγο ύφασμα γύρω από τη μέση του και ο Κimmel δεν μπορούσε να σταματήσει τα γέλια του. Στην ουσία, αρχικά φορούσε άλλα ρούχα και άρχισε να ξεντύνεται μπροστά του. Αυτό το μίνι στριπτιζ μέχρι να αποκαλύψει την περιβολή του, έκανε το κοινό στο στούντιο να ενθουσιαστεί.

Ο Μοmoa όμως αιτιολόγησε την εμφάνισή του, καθώς είναι το αγαπημένο του ένδυμα, τώρα που βρίσκεται στην πατρίδα του, τη Χαβάη, για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Chief of war»: «Προετοιμαζόμουν για τον ρόλο μου και το φορούσα κάθε μέρα. Ήθελα να μαυρίσω και τα οπίσθιά μου και ένας παπαράτσι με τράβηξε φωτογραφία. Είναι πάρα πολύ άνετο. Δεν μου αρέσει να φοράω πια ρούχα. Το φοράω κάθε μέρα συνέχεια».

Ο Jason Momoa εμφανίστηκε (ημι)γυμνός και όλοι συζητούν για ένα συγκεκριμένο σημείο στο σώμα του

Φυσικά το σπαρταριστό στιγμιότυπο έγινε σε λίγα μόλις λεπτά viral στα social media.