Το νέο κορίτσι του Brad Pitt υπήρξε παντρεμένο με άλλον διάσημο γόη του Hollywood

Το νέο κορίτσι του Brad Pitt υπήρξε παντρεμένο με άλλον διάσημο γόη του Hollywood
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Πάει η Emily! Η 29χρονη νέα αγαπημένη του Brad Pitt ακούει στο όνομα Ines De Ramon και ήταν μέχρι πρόσφατα παντρεμένη με διάσημο γόη του Hollywood.

Και από κανάρα σε κανάρα θα πηγαίνει ο Brad Pitt, που μετά από ένα διάστημα μοναχικής ζωής μετά το διαζύγιο από την Angelina Jolie, δεν προλαβαίνουμε να μαθαίνουμε για τις νέες κατακτήσεις του.

Ο Pitt που οι φήμες τον ήθελαν μέχρι πρότινος ζευγάρι με την Emily Ratajkowski, έχει προχωρήσει όπως και η Emrata για να λέμε και την αλήθεια.

Πάει η Emily, καλώς ήρθες Ines

Μόλις χτες μάθαμε πως η Emily είναι πια ζευγάρι ή έχει τουλάχιστον έρθει κοντά με τον Pete Davidson. Από τη μεριά του ο Pitt, βρήκε ένα νέο αμόρε που κι αυτό το κορίτσι έχει βγει πολύ πρόσφατα από έναν γάμο.

Μιλάμε για την Ines De Ramon, καστανή καλλονή η οποία ήταν ζευγάρι από το 2018 και παντρεμένη από το 2019 με τον 40χρονο γόη της σειράς Vampire Diaries, Paul Wesley.

Η κοινή εμφάνιση σε συναυλία

Παντρεμένοι από το 2019, η Ines και ο Paul ανακοίνωσαν πριν μερικούς μήνες πως χωρίζουν παρότι στα social media τους ο έρωτάς του φαινόταν αψεγάδιαστος.

Εκείνη, έχει κάνει prive το προφίλ της στο Instagram και η κοινή εμφάνιση με τον Brad Pitt σε συναυλία του Bono στο Los Angeles, ήταν η επιβεβαίωση πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Ο Pitt εντοπίστηκε σε τρυφερές στιγμές με την 29χρονη, ανάμεσα σε άλλους διάσημους φίλους του Brad, όπως η Cindy Crawford, και ο Sean Penn και η διαφορά ηλικίας τους είναι περίπου 30 χρόνια αλλά ο έρως χρόνια δεν κοιτά και Brad θα είναι για πάντα ο Benjamin Button μας.

Ο Pitt έφυγε με το Tesla του και η De Ramon με τον σωματοφύλακά του για να μην δώσουν στόχο αλλά η Daily Mail τους έκανε χαλάστρα.

Πάντωε, ο Pitt δεν ήταν η αιτία του χωρισμού του έτερου γόη Weslwey, ο οποίος έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή του και είναι ερωτευμένος με το 22χρονο μοντέλο Natalie Kuckhenburg.