Τα δύο νέα πρόσωπα στη Γη της ελιάς «ανάβουν» φωτιές και χωρίζουν Φίλιππο και Βασιλική

Κατερίνα Μπούσιου

Τα άγνωστα μέχρι στιγμής παιδιά του Δημοσθένη και της Ασπασίας, έρχονται στη Μάνη και στη Γη της ελιάς. 

Άλλοι φεύγουν και άλλοι έρχονται στη σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς» και συνήθως οι νέες αφίξεις, σηματοδοτούν και νέα προβλήματα. Η Ειρήνη και κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, έρχεται στη Μάνη, αλλά οι σκοποί της είναι πονηροί και σας έχουμε όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες. Από εκείνη, κινδυνεύουν μόνο ο Φίλιππος και η Βασιλική. Σε λίγο όμως θα έρθει και ο αδελφός της και εδώ μιλάμε για ένα γνώριμο πρόσωπο και πολύ γνωστό και αγαπητό στις fans του, νεαρό τραγουδιστή.

Βαγγέλης Κακουριώτης και Ζωή Γεραζή τα νέα παιδιά της Μάνης

Μέχρι τώρα, εσύ που ήδη παρακολουθείς τη σειρά «Η γη της ελιάς» από την περσινή τηλεοπτική σεζόν, θα έχεις αντιληφθεί, πως δεν έχουμε γνωρίσει ακόμη, τα δύο παιδιά του Δημοσθένη και της Ασπασίας, τα οποία ζουν στην Αθήνα. Τα παιδιά δηλαδή του Κούλη Νικολάου και της Βάσιας Παναγοπούλου.

Υπάρχει όμως σοβαρός λόγος που δεν τους έχουμε δει ακόμη και δεν είναι μόνο η έκπληξη που θέλει να κάνει στο κοινό της σειράς, ο Ανδρέας Γεωργίου . Δεν μοιάζουν καθόλου με τους γονείς τους ως χαρακτήρες και κυρίως η μικρή κόρη, η Ειρήνη. Οι Καπερνάροι, έχουν καλά κρυμμένο ένα μυστικό που την αφορά.

Η Ειρήνη (την οποία θα υποδυθεί η κύπρια ηθοποιός Ζωή Γεραζή και μας την αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες η Βάσια Παναγοπούλου), είναι ένα ατίθασο και παραβατικό κορίτσι που εγκατέλειψε το σχολείο της. Το «μαύρο» πρόβατο της οικογένειας. Λόγω και των πολιτικών φιλοδοξιών του Δημοσθένη, η ιστορία της έχει μείνει κρυφή στην Μάνη. Με το που έρχεται όμως στα ξαφνικά, θα βαλθεί να αλλάξει την ζωή όλων.

Κυρίως της ξαδέλφης της, της Βασιλικής, καθώς θα φλερτάρει πολύ έντονα τον Φίλιππο. Και δεύτερο πιεστικό φλερτ αυτή τη χρονιά δέχεται ο νεαρός πρωταγωνιστής. Μέχρι και τα πρόθυρα του διαζυγίου θα φτάσει το ζευγάρι.

Ο γιος όμως της οικογένειας, είναι το ακριβώς αντίθετο. Εδώ έχουμε την μεγάλη έκπληξη, καθώς τον ρόλο αυτόν θα τον υποδυθεί, ο γνωστός μας τραγουδιστής και ηθοποιός Βαγγέλης Κακουριώτης. Ο νεαρός είναι υπόδειγμα τάξης και ηθικής.

Στη Γη της ελιάς ο Αποστόλης Τότσικας διεκδικεί την κηδεμονία της κόρης του και ετοιμάζει επίθεση

Έχει αναλάβει τις επιχειρήσεις του πατέρα του και δεν έχει καμία σχέση με τις παρανομίες του. Ίσως εκείνος ξεδιπλώσει άθελά του το νήμα των αποκαλύψεων για τον πατέρα του που θα σοκάρει τη μισή κοινωνία στη Γη της ελιάς. Γιατί η αποκάλυψη του Δημοσθένη θα φέρει και την αποκάλυψη του Κωνσταντίνου και εδώ θα έχουμε πια ένα ντόμινο εξελίξεων. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης