«Μη μιλάς Μυρτάλη» - Η αντίδραση στη Γη της ελιάς κατά της Αθηνάς έκανε το κοινό να «επαναστατήσει

Κατερίνα Μπούσιου
«Μη μιλάς Μυρτάλη» - Η αντίδραση στη Γη της ελιάς κατά της Αθηνάς έκανε το κοινό να «επαναστατήσει

Ένας μικρός πανικός έγινε χθες μεταξύ των fans της Γης της ελιάς με τα νέα αποφυλάκισης της Αθηνάς. Η Μυρτάλη ήταν η μόνη που δεν χάρηκε και μίλησε περί ηθικής και το μήνυμα των χρηστών του Twitter ήταν ξεκάθαρο.

Η υπόθεση στη Γη της ελιάς για τα fan club της σειράς, είναι πλέον προσωπική και διόλου τηλεοπτική. Εδώ και αρκετό καιρό τα έχουν βάλει με την Αφροδίτη Λιάντου, η οποία με την μεταστροφή του ρόλου της ως Μυρτάλη, τους έχει ξεσηκώσει. Χθες μίλησε εναντίον της Αθηνάς όταν μαθεύτηκαν τα νέα της αποφυλάκισής της, επικαλούμενη την ηθική της και το Twitter πήρε φωτιά. Σου έχουμε όμως νέα και για όσα θα επακολουθήσουν μόλις η Queen των social media, Αθηνά - Άντζελα Γκερέκου, επανέλθει ως κυρία Βρετάκου.

Η νέα ζωή της Αθηνάς μακριά από τη Μάνη

Για τους τηλεθεατές τα χαρμόσυνα νέα αθώωσης της Αθηνάς στη Γη της ελιάς και η επικείμενη αποφυλάκιση, πανηγυρίστηκαν δεόντως. Είναι θέμα ωρών (βασικά ενός επεισοδίου), μέχρι να βγει από τη φυλακή. Μόνο που ενώ όλοι την περιμένουν να γυρίσει στη Μάνη, εκείνη δεν θα τους κάνει το χατήρι.

gkerekoukontou_gitiselias.jpg

Θα μετακομίσει στην μητέρα της στο Σούνιο. Το ψυχολογικό σοκ που υπέστη δεν ήταν απλό και θα θελήσει να χαλαρώσει. Άσε που θα καταλάβει πως δεν είναι ευπρόσδεκτη από όλους στη Μάνη. Από ντροπή για τη μυστική της σχέση με τον Δημήτρη, δεν θέλει να γυρίσει. Την λύση και την δύναμη, θα την δώσει η κυρία Μαρία, δηλαδή η Μάρω Κοντού, που θα εμψυχώσει την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CfMc8oMIB7T

Όταν όμως η Αθηνά, αρχίσει να καταλαβαίνει πως η υπόλοιπη οικογένεια των Βρετάκων, θα θελήσουν να της πάρουν την περιουσία, θα πεισμώσει και θα πάρει την μεγάλη απόφαση της επιστροφής. Η πρώτη που ήδη εξέφρασε την αντίθεσή της να γυρίσει στην εταιρεία και μίλησε περί ηθικής, ήταν η Μυρτάλη. Ποιά; Η Μυρτάλη. Το 51% όπως την χαρακτηρίζουν ειρωνικά στο Twitter οφείλει σε εκείνη τα πάντα. Αλλά η αχαριστία της δεν έχει όρια. Οι τηλεθεατές ξεσηκώθηκαν. Και όταν συμβαίνει αυτό, μας χαρίζουν απίθανα σχόλια. Μεταξύ μας, τα παράπονα προς τον Ανδρέα Γεωργίου είναι πολλά, για αυτή την αλλαγή του ρόλου της Αφροδίτης Λιάντου. Αλλά έτσι είναι η μυθοπλασία.

Επιστροφές - καταστροφές

Εκτός από τις φυσικές επιστροφές, έχουμε και τις ερωτικές. Είναι θέμα χρόνου πια ο Στάθης και η Ιουλία να γίνουν ξανά ζευγάρι. Μία συνάντηση με πρωτοβουλία του Στάθη θα είναι καθοριστική για να τα ξεχάσουν όλα και να γυρίσουν στα παλιά.

Στις καταστροφές, βάζουμε την έκπληξη του Χρήστου, όταν γυρνώντας στο σπίτι θα δει την Μυρτάλη μαζί με τον Αλέξη σε ερωτικές περιπτύξεις. Δεν θα γίνει αντιληπτός, αλλά θα πάρει την μεγάλη απόφαση να την χωρίσει.

Αυτό δεν θα είναι για καλό για την Αφροδίτη Λιάντου, γιατί ο παλιός και ψυχοπαθής Αλέξης, οσονούπω επιστρέφει. Η συμπεριφορά του θα αλλάξει και η καταστροφή είναι κοντά. Δεν θα χάσει μόνο την ηρεμία της, αλλά σε λίγο κινδυνεύει να χάσει και αυτό το περιβόητο 51%. Θα πέσει στην παγίδα του Δημοσθένη ο οποίος με ένα τέχνασμα θα της αποσπάσει όλη της την περιουσία. Στην μυθοπλασία, όλα εδώ πληρώνονται (για να μπούμε και εμείς στο κλίμα του Twitter).

Τίνος είναι Μυρτάλη το παιδί; Η εγκυμοσύνη που φέρνει αναστάτωση στη Γη της ελιάς

https://www.instagram.com/p/CkopSwWKq7e