Στη Γη της ελιάς δεν τελειώνουν οι εφιάλτες για τη Βασιλική και κάποιοι προσπαθούν να τη βιάσουν

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς δεν τελειώνουν οι εφιάλτες για τη Βασιλική και κάποιοι προσπαθούν να τη βιάσουν

Μετά από κάθε είδους επιθέσεις και προσπάθειες απαγωγής, η Βασιλική αντιμετωπίζει ένα ακόμη μεγάλο κίνδυνο. Ποιος θα τη σώσει τελικά; 

Η Μάνη έγινε...Σικάγο. Απατεώνες, κακοποιοί και πάσης φύσεως εγκληματίες, έχουν ως κέντρο τους την Αρεόπολη στη Μάνη και τη Γη της ελιάς. Η Βασιλική δεν μπορεί να ηρεμήσει και να ζήσει μία ευτυχισμένη ζωή με τον Φίλιππο και αυτή τη φορά δεν θα έχουν την ευθύνη οι γονείς τους. Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει στα ξαφνικά, είναι μεγάλος.

Από την κληρονόμο Ιουλία στη Βασιλική

Η είδηση του θανάτου του Ιάκωβου, σοκάρει όλη την οικογένεια των Βρεττάκων και των φίλων τους στη Γη της ελιάς. Ας όψεται η σειρά «Παγιδευμένοι» στην οποία φέτος πρωταγωνιστεί ο Στέφανος Κυριακίδης. Ο Ισίδωρος όπως είναι φυσικό, αλλά και η Ιουλία χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Δεν γνώριζαν για την ασθένειά του και τώρα εξηγούν την ξαφνική φυγή του στην Ισπανία, η οποία τους είχε θυμώσει. Ο Λυκούργος γίνεται αγγελιοφόρος της θλιβερής είδησης και θρηνεί και εκείνος τον φίλο του. Γίνεται όμως παράλληλα και αγγελιοφόρος ενός χαρμόσυνου νέου.

Πόσο θα αντέξει ακόμη το κοινό την Μυρτάλη στη Γη της ελιάς; Επικά τα σχόλια για το θυμό της

https://www.instagram.com/p/CdtctvnrwlG

Η Ιουλία είναι η μοναδική κληρονόμος της μεγάλης του περιουσίας και έτσι γίνεται πιο πλούσια και από τον αδελφό της ακόμη. Η μόνη που δεν χαίρεται είναι η Μυρτάλη, γιατί νόμιζε ότι ο θείος της δεν θα την ξεχνούσε.

https://www.instagram.com/p/Cirua5po8lN

Βία και νέα απειλή για τη Βασιλική

Και ενώ η Βασιλική, ο Φίλιππος και η Χάιδω, έχουν να αντιμετωπίσουν τον απόηχο της απάτης της Κατερίνας, επωμιζόμενοι και τα χρέη, νέα απειλή έρχεται στο σπίτι τους. Και από τύχη δεν ζουν τα χειρότερα. Ένας τσακωμός του ζευγαριού σε μία έξοδό τους, θα κάνει τον Φίλιππο να φύγει από το μπαρ. Η Βασιλική δεν γνωρίζει ακόμη ότι έχει μπει στο στόχαστρο μίας παρέας και κάποιος θα προσπαθήσει να τη βιάσει. Τελευταία στιγμή επιστρέφει ο σύζυγός της και θα τη σώσει. Στις εξετάσεις όμως που θα κάνει στο νοσοκομείο, θα βρεθεί ότι κάποιος έχει ρίξει στο ποτό της, το χάπι του βιασμού. Ευτυχώς γλιτώνει τα χειρότερα.

https://www.instagram.com/p/CeaZxttoDRx

Αν όλα αυτά τώρα σου φαίνονται περίεργα που συμβαίνουν σε μία μικρή πόλη της μανιάτικης γης, να σου θυμίσουμε πως από την αρχή της πρώτης σεζόν, ζουν παρόμοιες καταστάσεις οι φανς της σειράς. Σου το έχουμε ξαναπεί. Το μανιάτικο CSI, είναι πλέον η Γη της ελιάς.