Στη Γη της ελιάς ο Αποστόλης Τότσικας διεκδικεί την κηδεμονία της κόρης του και ετοιμάζει επίθεση

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς ο Αποστόλης Τότσικας διεκδικεί την κηδεμονία της κόρης του και ετοιμάζει επίθεση

Μετά και το αποτέλεσμα του DNA ξεκινά την έρευνά του για το παρελθόν της μικρής Αγγελικής και ο Αποστόλης Τότσικας ως Σωκράτης ετοιμάζεται για μετωπική επίθεση με τους Βρεττάκους. 

Ο μυστήριος Σωκράτης - Αποστόλης Τότσικας ήρθε στη Μάνη για δουλειές, αλλά ούτε που φανταζόταν πως στη Γη της ελιάς, θα ανακάλυπτε πως είναι πατέρας. Με το που θα το μάθει επίσημα, θα δείξει τον άλλο του εαυτό και οι Βρεττάκοι θα βιώσουν έναν μεγάλο εφιάλτη.

Το αποτέλεσμα, οι έρευνες και η τελική απόφαση

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στη Γη της ελιάς. Και σε λίγο θα δούμε και τον δυναμικό Αποστόλη Τότσικα να επιθυμεί να τα αλλάξει όλα. Σε λίγα επεισόδια από σήμερα θα τον δούμε να παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA και θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι της Μαρίνας και του Μάνου.

https://www.instagram.com/p/CkGNHfjs0oc

Πριν επισκεφτεί την οικογένεια Βρεττάκου για να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις του, θα κάνει και μία μικρή έρευνα για το πως κατέληξε η κόρη του σε υιοθεσία και μετά τον αιφνίδιο θάνατο της θετής της μητέρας στους Βρεττάκους. Το πρώτο μέτωπο που ανοίγει είναι με την βιολογική της μητέρα την γιατρό Αντιγόνη. Και εκείνη κάνει την έκπληξη γιατί βγάζει όλη της την ζήλια προς την Μαρίνα και τον διευκολύνει στο να διεκδικήσει την κηδεμονία της κόρης του.

https://www.instagram.com/p/Ck35H2TL6Ey

Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, συγκαλείται οικογενειακό συμβούλιο και οι Βρεττάκοι θα περάσουν στην αντεπίθεση. Ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρουν, είναι να ανακαλύψουν πως ο Σωκράτης δεν είναι αυτό που φαίνεται. Δηλαδή ο καλοσυνάτος (και γοητευτικός) επιχειρηματίας που ήρθε για επενδύσεις στην Μάνη και έχει παράνομες διασυνδέσεις. Λέτε να τα καταφέρουν;

https://www.instagram.com/p/Ck0KoBBj5kD

Συνήθως στη Γη της ελιάς, μετά από μεγάλη ταλαιπωρία, οι καλοσυνάτοι ήρωες πάντα βρίσκουν την ευτυχία. Έχουμε μία ελπίδα πως το ίδιο θα συμβεί στην Μαρίνα και τον Μάνο, που τόσο έχουν αγαπήσει την μικρή.

Τίνος είναι Μυρτάλη το παιδί; Η εγκυμοσύνη που φέρνει αναστάτωση στη Γη της ελιάς

Οι εξελίξεις θα φέρουν κοντά και την Μυρτάλη με την Μαρίνα, οι οποίες είχαν ψυχρανθεί, λόγω της συμπεριφοράς του 51% όπως αποκαλούν την Αφροδίτη Λιάντου χιουμοριστικά στο Twitter.