Η Ραφαέλα Χαραλάμπους αποχώρησε από το GNTM και επέστρεψε στο Instagram γεμάτη πίκρα

Η Ραφαέλα Χαραλάμπους αποχώρησε από το GNTM και επέστρεψε στο Instagram γεμάτη πίκρα

Η Ραφαέλα Χαραλάμπους, η Κύπρια νοσηλεύτρια και ένα από τα φαβορί του φετινού GNTM βρέθηκε εκτός παιχνιδιού και η πικρία της όμορφης κοπέλας δεν κρύβεται στα πρώτα stories στο Instagram.

Ακόμα ένα GNTM ακόμα μια αποχώρηση φαβορί. Στο φετινό ριάλιτι μοντέλων τα φαβορί έχουν δύο δρόμους ακολουθήσει: είτε αποχωρούν οικειοθελώς, είτε τα βγάζει εκτός παιχνιδιού η επιτροπή.

Στα καλά νέα: Η Αλεξία που σε δύο σετ ήταν ανάμεσα στις δύο χειρότερες λήψεις, κατάφερε να είναι στις καλύτερες με τη Μάρα, η οποία ήταν και εκείνη που κέρδισε τελικά τη δουλειά και δήλωσε:

«Σοκ! Τι να πω! Δεν το είχα φανταστεί και πάρα πολύ! Ήξερα ότι θα έχω καλή λήψη αλλά δεν περίμενα να τα έχω πάει τόσο καλά! Πίστευα στον εαυτό μου αλλά είχα δει και τις άλλες κοπέλες που είχαν καλές φωτογραφίες».

Στα κακά νέα:

Μαρίτα, Ειρήνη και Ραφαέλα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες στο concept με τα γλειφιτζούρια και την girly διάθεση. Η Μαρίτα κέρδισε μια ακόμα ευκαιρία και έτσι ανάμεσα στις δύο Κύπριες, η Ραφαέλα ήταν εκείνη που αποχώρησε τελικά.

«Κάποια στιγμή νόμιζα ότι θα συνέχιζα εγώ στο παιχνίδι, δεν έγινε αυτό, εντάξει έφυγα! Τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί πιστεύω και ξέρω ότι δεν άξιζα αυτό το αποτέλεσμα!», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η νοσηλεύτρια.

https://www.instagram.com/p/CkauTe0qxae

Η Ραφαέλα Χαραλάμπους είναι εστεμμένη, αφού το 2014 είχε αναδειχθεί «Miss Cyprus» και τον επόμενο χρόνο κέρδισε με το σπαθί της τον τίτλο της «Miss World Cyprus 2015».

Σας έλειψα;

Η Ραφαέλα έκανε και το πρώτο της post στο Instagram, δεν είπε κανένα ευχαριστώ στο GNTM και στους κριτές και συνεχίζει να δημοσιεύει stories που μιλούν για τη μεγάλη αδικία εις βάρος της, την αποχώρησή της.

https://www.instagram.com/p/ClQI_-_DJdk

Η παίκτρια πάντως επέστρεψε στο Instagram και δεν έκρυψε την πικρία της δημοσιεύοντας πολλά μηνύματα που δέχτηκε από fans της για την άδικη αποχώρησή της.

Πάντως πέρα από τη Ραφαέλα, η προτεινόμενη του κοινού προς αποχώρηση δεν είναι κάποια παίκτρια φέτος αλλά η Βίκυ Καγιά.

Οι διαφωνίες, η έντονη κριτική της Βίκυς, έχει κάνει το κοινό να μην θέλει άλλες διαφωνίες κριτών στο GNTM.

INFO: Με 10 χρόνια πορείας στον χώρο του modeling, η Ραφαέλα έρχεται στο GNTM 5 με όπλο την εμπειρία της σε φωτογραφίσεις και πασαρέλα. Zει στη Λευκωσία, ενώ εργάζεται ως νοσηλεύτρια σε ιδιωτική κλινική και παράλληλα ασχολείται με το modeling ως freelancer.

Στόχος της είναι η μόδα και μία αξιόλογη καριέρα μοντέλου. Αγαπάει πολύ τα ζώα ενώ είναι ιδιαίτερα δυναμική, ευαίσθητη, οξύθυμη και ξεροκέφαλη.