Το μεγάλο comeback της Μαριέττας Χρουσαλά, η απουσία από την TV και η ζωή στο υπέροχο σπίτι της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το μεγάλο comeback της Μαριέττας Χρουσαλά, η απουσία από την TV και η ζωή στο υπέροχο σπίτι της

Τα πλάνα από το σπίτι της και οι υπέροχες φωτογραφίες με τον σύζυγό της. «Δεν ζηλεύω πια. Γιατί μετά από τόσα χρόνια γάμου έχει φύγει η εξωτερική εμφάνιση».

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν το πρωί της Τετάρτης 23/11 η Μαριέττα Χρουσαλά. Το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε για την μητρότητα, τη σχέση με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα και εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση.

Η απουσία από την τηλεόραση και η δημιουργία οικογένειας

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, απλά επειδή πάντα στο μυαλό μου είχα το να κάνω οικογένεια και να είμαι όσο πιο κοντά στα παιδιά και στον σύζυγο. Οι ώρες που θέλει η ενασχόληση με την τηλεόραση ήταν πολλές, είναι απαιτητική δουλειά», ανέφερε αρχικά η Μαριέττα Χρουσαλά.

https://www.instagram.com/p/CgKNEwntFok

Και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος νομίζει ότι είναι μόνο αυτό που βλέπουν στην τηλεόραση, ενώ είναι πολύ παραπάνω. Αισθανόμουν ότι για να τα κάνω καλά και τα δύο, κάτι θα έπρεπε να αφήσω αλλιώς δεν θα ήμουν καλή».

Σχετικά με το αν την στεναχώρησε η απόφασή της να φύγει από την τηλεόραση, η Μαριέττα Χρουσαλά δήλωσε: «Εκείνη τη στιγμή μπορεί να με στεναχωρούσε κάτι, ήμουν και νέα στον χώρο, δεν ήξερα πως λειτουργούν τα πράγματα ή το σύστημα. Τώρα που το σκέφτομαι και που έχω ωριμάσει, αν το δεις καθαρά ως δουλειά δεν πρέπει να σε επηρεάζει τόσο. Και ποιος δεν κοιτούσε τα νούμερα τηλεθέασης; Είναι όλα ένα πακέτο η τηλεόραση δεν γίνεται να μην είσαι ενημερωμένος σχετικά με το πώς πάει η εκπομπή σου. Στην αρχή «φάγαμε ξύλο» ήταν δύσκολο, αλλά είχαμε και «θράσος». Ήταν ένα νέο κανάλι, μπήκαμε με θράσος στα άλλα κανάλια. Χτυπηθήκαμε, την 3η χρονιά σταθεροποιηθήκαμε, την 4η χρονιά έφυγα», δήλωσε η παρουσιάστρια».

Αναφερόμενη στον σύζυγό της με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια το μοντέλο ανέφερε: «Δεν ζηλεύω πια. Γιατί μετά από τόσα χρόνια γάμου έχει φύγει η εξωτερική εμφάνιση. Εννοείται τον καμαρώνω και με γοητεύει. Τον θαυμάζω. Έχει πετύχει πάρα πολλά. Είναι μορφωμένος, μιλάει ωραία. Έχει ωραίους τρόπους. Έχει μία όμορφη ευγένεια. Χαιρόμαστε να είμαστε οι δύο μας παρά με παρέα».

«Τα παιδιά μου δεν ξέρουν λεπτομέρειες για την καριέρα μου. Έχουν δει κάποιες φωτογραφίες μου ή κάποια καμπάνιες. Επειδή μεσολάβησαν δύο τρία χρόνια με τον κορονοϊο και επειδή ήμασταν σπίτι, κλεισμένοι και δεν είχε αλλάξει κάτι και ήταν και τα χρόνια που ουσιαστικά καταλαβαίνανε τα παιδιά ήταν αυτά, όπου δεν είχαν αντιληφθεί τι γίνεται. Τώρα λίγο που πλησιάζει το Mad Walk 2022 θέλουν να μάθουν, με ρωτάνε και είναι πολύ γλυκό», τόνισε η πρώην εστεμμένη.

https://www.instagram.com/p/CkkqeIBtK8w

Από το Λονδίνο με αγάπη: Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας «το ζουν» σαν δεύτερο μήνα του μέλιτος

Οι υπέροχες φωτογραφίες με τον σύζυγό της

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην Ελληνική showbiz. Μετρούν 12 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μοντέλο και ο εφοπλιστής έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (Μάργκω, Σπύρος και Κωνσταντίνος) με τα οποία κατοικούν στην πολυτελή κατοικία τους στο Ελληνικό.

Το ζευγάρι πραγματοποιεί συχνά αποδράσεις μόνο για 2, με το μοντέλο να δημοσιεύει αργότερα τις υπέροχες φωτογραφίες που βγάζει με τον άντρα της ζωής της.

Το μεγάλο comeback

Για 12η χρονιά θα πραγματοποιηθεί το MadWalk, άκρως ανανεωμένο και με αλλαγές. Παρουσιάστρια της φετινής διοργάνωσης που συνδυάζει μοναδικά τη μόδα με τη μουσική θα είναι η Μαριέττα Χρουσαλά. Πρόκειται για το μεγάλο comeback της Μαριέττας στην παρουσίαση μετά από πολυετή απουσία από τη μικρή οθόνη. Η λαμπερή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο.

Το σπίτι Χρουσαλά-Πατίτσα στο Ελληνικό

Το μοντέλο-παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι αρκετά ενεργή στα social media και το προφίλ της στο Instagram μετρά εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους. Μέσα από τον λογαριασμό της η Μαριέττα Χρουσαλά μας έχει δώσει μια μικρή ιδέα από το υπέροχο σπίτι της στα Νότια Προάστια, το οποίο έχει διακοσμήσει καλύτερα και από επαγγελματία. Κάθε δωμάτιο της πολυτελούς κατοικίας έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CLEpWLkhNg0

Το σαλόνι του σπιτιού είναι ιδιαίτερα φωτεινό, με τα minimal στοιχεία να κυριαρχούν στο χώρο. Μερικοί πίνακες κοσμούν κάποιους από τους τοίχους ενώ οι καθρέπτες αποτελούν αγαπημένο item για selfie λήψεις. H Μαριέττα Xρουσαλά έχει ποζάρει αρκετές φορές στην κρεβατοκάμαρά της, η οποία είναι πολύ κομψά διακοσμημένη με ρετρό στοιχεία και γήινες αποχρώσεις. Εκεί φυσικά στεγάζεται και η πλούσια γκαρνταρόμπα του λαμπερού μοντέλου.

https://www.instagram.com/p/CMgxQu8hEiL

Το σπίτι του ζευγαριού διαθέτει γυμναστήριο το οποίο η Μαριέττα Χρουσαλά επισκέπτεται τακτικά για να διατηρεί τις αξιοζήλευτες αναλογίες της. Τέλος, ο καταπράσινος κήπος αποτελεί αγαπημένο spot των παιδιών και των κατοικιδίων της οικογένειας.

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala