Το συγκινητικό μήνυμα της Δώρα Τσαμπάζη για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το συγκινητικό μήνυμα της Δώρα Τσαμπάζη για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

H σύζυγος του αείμνηστου Ολυμπιονίκη προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα της καθημερινότητα μετά την απώλειά του.

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει εδώ και 42 ολόκληρες ημέρες η Δώρα Τσαμπάζη αφού ο θάνατος του συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη ήταν για εκείνη μια τεράστια απώλεια που ακόμη δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Η γνωστή δημοσιογράφος θρηνεί το χαμό του πολυαγαπημένου της συντρόφου και πατέρα των παιδιών της. Τα φετινά Χριστούγεννα της οικογενείας θα είναι και τα πρώτα χωρίς τον Ολυμπιονίκη, γεγονός που κάνει ακόμη πιο οδυνηρή την διαχείριση της απώλειάς του.

Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη

Πριν λίγες ώρες η Δώρα Τσαμπάζη δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη αγκαλιά με τη κόρη τους και έγραψε: «Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, η κόρη μας, μόλις πέντε μηνών μπουσούλησε για πρώτη φορά κι εσύ καμάρωνες για το παιδί θαύμα (ως γνήσιος μπαμπάς κουκουβάγια!) για το δυνατό και πανέξυπνο πλάσμα μας. Σαν σήμερα στολίζαμε κάθε χρονιά το δέντρο μας, ακριβώς ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, εσύ περνούσες μόνο τα φωτάκια και μετά με άφηνες στον ψυχαναγκασμό μου να βάλω τα στολίδια εκεί που θέλω εγώ. Και φέτος θα στολίσουμε κάποια στιγμή, και τα φωτάκια θα περάσουμε μόνοι μας, όμως το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου».

https://www.instagram.com/p/ClYB6YyoHpS

Φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού έσπευσαν να αφήσουν συγκινητικά σχόλια κάτω από το post το οποίο έχει συγκεντρώσει ήδη 19.000 likes. O χαμός του Ολυμπιονίκη έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς του και όλο το Πανελλήνιο.

«Η φιλία και η αγάπη όλων σας είναι διαχρονική, όπως και οι αξίες που πρέσβευε ο Αλέξανδρος. Θέλω να σας κάνω όλους μια μεγάλη αγκαλιά, για να χωρέσω μέσα την αγάπη και την στήριξή που μας δείξατε όλον αυτόν τον καιρό. Θα τη φυλάξω για του χρόνου, που θα είμαστε ξανά εδώ με τα παιδάκια μας και με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, όπως θα το ήθελε και ο Αλέξανδρος», έγραψε πρόσφατα η δημοσιογράφος στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CGdBt8VlCwi

Η γνωριμία Αλέξανδρου και Δώρας

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η Δώρα Τσαμπάζη γνωρίστηκαν σε ένα μπαράκι στη Θεσσαλονίκη το 2012. Εκείνος μόλις είχε χωρίσει από την πρώην σύζυγό του, την βολεϊμπολίστρια Ρούξι Ντουμπρέσκου, και χωρίς να το περιμένει γνώρισε τη γυναίκα που ήταν γραφτό να γίνει ο έρωτας της ζωής του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2016 στη Θεσσαλονίκη με όλη την οικογένεια και τους φίλους τους να δίνουν το παρών. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την 5χρονη Ελεάννα και τον 2χρονο Γιώργο μεγαλώνοντας τη γεμάτη αγάπη οικογένειά τους.

Πηγή κεντρικής: doratsampazi