Μελέτης Ηλίας: Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του & το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία

Μελέτης Ηλίας: Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του & το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία

Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει βρει το άλλο του μισό στο πλευρό της Θέμιδος Βουτσινά. Οι υπέροχες εικόνες από το σπίτι που μένουν με τα παιδιά τους.

Συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και την δημοσιογράφο Ελένη Ευσταθίου παραχώρησε ο Μελέτης Ηλίας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη χρήση ουσιών στο παρελθόν, τις αμέτρητες φορές που έχουν φτάσει κοντά στον χωρισμό με την σύζυγό του και τη σχέση με τα παιδιά του.

Η σκοτεινή περίοδος και η χρήση ουσιών

O δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε όταν μίλησε για την περίοδο που έκανε χρήση ουσιών: «Η δήλωση που έκανα ήταν για το πόσο μεγάλη βλακεία ήταν που έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών. Πόσο τυχερός στάθηκα, που κάποιος στη θέση μου θα μπορούσε με τα ίδια βήματα να καταλήξει εκεί που καταλήγουν οι 9 στους 10 σε αυτές τις περιπτώσεις. Το είπα τελείως αποτρεπτικά από τον οποιονδήποτε θα του περνούσε από το μυαλό να κάνει κάτι τέτοιο. Το μήνυμα που ήθελα να περάσω ήταν ότι ήμουν βλάκας και έκανα κάτι που ήμουν πολύ τυχερός και τη γλίτωσα, τη σκαπούλαρα. Ήταν τόσο δυνατή η απόφαση και ξαφνικά σταμάτησα τα πάντα. Μπήκα σε μια άλλη ρότα», ανέφερε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Η εξομολόγηση για την σύζυγό του

Για τον γάμο του με τη σύζυγό του, Θέμις Βουτσινά, ο Μελέτης Ηλίας εξομολογήθηκε: «Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό αμέτρητες φορές. Νομίζω ότι το κλειδί σε αυτή την ιστορία είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω, να παίρνεις τον χρόνο σου και να σκέφτεσαι στη στιγμή της έντασης να μη λειτουργείς με το ένστικτο αλλά με το μυαλό. Θέλει υποχώρηση και κυρίως από εμάς τους άνδρες που είμαστε πιο οξύθυμοι. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου και βοήθησε και πάρα πολύ».

Το ζεστό σπίτι τους

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μελέτης Ηλίας, έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του, Θέμις Βουτσινά. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, την Κοραλένια και τον Δημήτρη.

Το σπίτι της ευτυχισμένης οικογένειας βρίσκεται στο Μενίδι και έχει μοναδική αισθητική. Τα vintage αντικείμενα κυριαρχούν στον χώρο μεταφέροντάς μας σε μια άλλη εποχή. Τα έντονα χρώματα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ενώ στην τραπεζαρία δεσπόζει ένας μεγάλος καθρέφτης με χρυσό πλαίσιο.

https://www.instagram.com/p/CckeHQsDhn7

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της οικογένειας του ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: Ndp