Σοφία Φαραζή- Νάσος Μαρατσώλας: Οι je t'aime φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Παρίσι

Σοφία Φαραζή- Νάσος Μαρατσώλας: Οι je t'aime φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Παρίσι

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στην Γαλλική πρωτεύουσα και δεν σταματούν να δημοσιεύουν εντυπωσιακές εικόνες.

Τον καλύτερο τρόπο για να υποδεχθούν τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου βρήκαν η Σοφία Φαραζή και ο σύζυγός της, Νάσος Μαρατσώλας. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να περάσει μερικές ημέρες μακριά από την Αθήνα για να αποφορτιστεί και να «γεμίσει μπαταρίες» λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Μαζί με την μονάκριβη κόρη τους, ταξίδεψαν στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι το οποίο είναι ιδανικός προορισμός για βόλτες, ψώνια και festive διάθεση. Η ευτυχισμένη οικογένεια επισκέφθηκε τον Πύργο του Άιφελ, τον Σηκουάνα και το μουσείο του Λούβρου.

Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, δείχνοντάς μας στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στην Πόλη του Φωτός.

https://www.instagram.com/p/ClyA_p7oGpb

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του ζευγαριού.

Η επίσκεψη στη Disneyland

H αγαπημένη οικογένεια επισκέφθηκε το πάρκο της Disneyland στο Παρίσι και απόλαυσε στο έπακρο τις παρελάσεις και τα αμέτρητα παιχνίδια. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μερικά Instagram-stories στον προσωπικό της λογαριασμό στα οποία μας έδειξε τον εντυπωσιακό στολισμό του διάσημου θεματικού πάρκου.

Σοφία Φαραζή: Η τηλεοπτική απουσία 11 ετών, οι «Παγιδευμένοι», το αυτοάνοσο, ο σύζυγος & η κόρη τους

Η γνωριμία με τον Νάσο Μαρατσώλα

Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» εξήγησε πρόσφατα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς η τηλεοπτική σειρά «Big Bang» στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, αλλά και γιατί πήρε τη μεγάλη απόφαση να απέχει 12 χρόνια από την τηλεόραση.

«Δεν έκανα τηλεόραση αφότου γέννησα, έκανα μόνο θέατρο» είπε αρχικά και συνέχισε: «Έκλεισα το τηλέφωνό μου μετά το Litsa.com γιατί ήθελα να κάνω παιδί. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα φύγω για τόσο πολύ, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω», δήλωσε η 43χρονη.

«Επειδή είχα το θέατρο ένιωθα ότι ακόμα έχω την τέχνη μου. Μπορεί να μην ήμουν στην τηλεόραση αλλά πήγαινα στις πρόβες και τις παραστάσεις οπότε ήμουν καλυμμένη σε αυτό το κομμάτι. Πέρασα όμως μια φάση στη ζωή μου, τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια, που δεν ήξερα αν ήθελα να είμαι σε αυτόν τον χώρο ή όχι. Αν ήθελα να συνεχίσω να είμαι ηθοποιός», συμπλήρωσε η Σοφία Φαραζή.

Για την γνωριμία με τον σύζυγό της, Νάσο Μαρατσώλα η ηθοποιός τόνισε: «Γνωριστήκαμε, ερωτευτήκαμε και παντρευτήκαμε μέσα σε έναν χρόνο. Είμαστε μαζί 14 χρόνια». «Δεν ήθελα να παντρευτώ ούτε να κάνω παιδί μέχρι που γνώρισα τον Νάσο».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, την 11χρονη Αγγελική η οποία αποτελεί την no1 προτεραιότητά τους. Το μοντέρνο διαμέρισμα της ηθοποιού στην Βουλιαγμένη στεγάζει τον έρωτά τους ωστόσο έχουν και μια πολύ εντυπωσιακή εξοχική κατοικία στην Αίγινα.

https://www.instagram.com/p/CCc-FGBBcWu

Δεν είναι λίγες οι φορές που παραθερίζουν εκεί με καλούς φίλους ενώ αξιοσημείωτο είναι πως τα προηγούμενα χρόνια είχε γίνει για αρκετό καιρό η μόνιμή τους κατοικία.

Πηγή κεντρικής: sofia_farazi