«Επιτέλους το είπε» Η Αργυρώ στον Σασμό ζήτησε διαζύγιο και οι fans πανηγύρισαν όπως της άξιζε

Κατερίνα Μπούσιου
«Επιτέλους το είπε» Η Αργυρώ στον Σασμό ζήτησε διαζύγιο και οι fans πανηγύρισαν όπως της άξιζε

Η σκηνή που πρόδωσε την Καλλιόπη που βάζει φωτιά στο σπίτι της. Η Αργυρώ ζήτησε από τον Σταύρο να χωρίσουν και το #cancelStavros των fans δικαιώθηκε. 

Ο Σασμός αλλάζει μετά τον χθεσινό επεισόδιο και μετά την απόφαση της Αργυρώς να χωρίσει. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι από την αρχή της σειράς, την Αργυρώ και τον Αστέρη, να είναι ξανά στο κέντρο των εξελίξεων. Η σκηνή που ζητά από τον Σταύρο διαζύγιο, έφερε πανηγυρισμούς στο κοινό των social media.

Μία όμως σκηνή του σημερινού επεισοδίου ήδη προδόθηκε και θα φέρει αναστάτωση ξανά στους τηλεθεατές. Η Καλλιόπη βάζει μόνη της φωτιά στο σπίτι της και ανατρέπει όλα τα spoiler.

https://www.instagram.com/p/Cll8G0CIC8a

Δόξα στην Αργυρώ

Αν παρακολουθείς τη σειρά που και φέτος είναι στην κορυφή της τηλεθέασης και έχεις διαβάσει και το ομότιτλο βιβλίο του Σασμού του Σπύρου Πετρουλάκη, θα έχεις καταλάβει πλέον ότι αυτά τα δύο δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Από την αρχή είχαν γίνει αλλαγές στους ρόλους και τις ιδιότητες και το μόνο που έμεινε είναι τα ονόματα και ο έρωτας του Μαθιού και της Βασιλικής, ο οποίος σε γενικές γραμμές έχει κάποιες ομοιότητες. Στην τηλεοπτική μεταφορά, ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς ήταν εξαρχής στο επίκεντρο (στο βιβλίο οι δύο ήρωες δεν έχουν σχέση) και αυτό θα επανέλθει σε λίγο διάστημα, μετά την χθεσινή εξέλιξη με την Αργυρώ η οποία στο teaser στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου ζητά διαζύγιο.

Οι fans στο Twitter που είχαν δημιουργήσει και το σχετικό #cancelstavros δόξασαν την Αργυρώ και πανηγύρισαν για την μοναδική σημαντική εξέλιξη της σειράς το τελευταίο διάστημα.

Η σκηνή που «πρόδωσε» την συνέχεια

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον Παύλο Βρουλάκη να σώζει την ζωή της Καλλιόπης, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της. Εκείνος τραυματίζεται σοβαρά και όλοι πιστεύουν πως εκείνος έβαλε τη φωτιά. Όμως μία σκηνή στο τρέιλερ πρόδωσε την αληθινή ένοχο. Η ίδια η Καλλιόπη έβαλε φωτιά στην κουρτίνα του σπιτιού. Ήθελε να δημιουργήσει φασαρία ή ήθελε να αυτοκτονήσει. Μάλλον για να κατηγορηθεί ο Βρουλάκης το έκανε.

https://www.instagram.com/p/ClzNrYFrAT4

Την επόμενη εβδομάδα θα έρθει η σειρά του Αστέρη να σώσει τον Βρουλάκη. Έτσι θα το πάμε τώρα; Ο ένας θα σώζει τον άλλον;

Ο Αστέρης γίνεται ο σωτήρας του Παύλου στον Σασμό και αποκαλύπτει στη Βασιλική το μεγάλο μυστικό