«Τους θέλουμε μαζί»: Η πρώτη συνάντηση Αστέρη και Αργυρώς με τον γιο τους ξετρέλανε το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
«Τους θέλουμε μαζί»: Η πρώτη συνάντηση Αστέρη και Αργυρώς με τον γιο τους ξετρέλανε το κοινό

Ο Αστέρης συνάντησε τον γιο του και ο Ορφέας Αυγουστίδης μας έδειξε ξεκάθαρα πόσο υπέροχος πατέρας θα πρέπει να είναι και στην προσωπική του ζωή. 

Ζούμε στιγμές συμφιλίωσης στην ελληνική τηλεόραση τις τελευταίες μέρες και το ίδιο συμβαίνει και στον Σασμό. Η πρώτη φορά που είδαμε τον Αστέρη μαζί με την Αργυρώ και τον γιο της - και γιο του αλλά δεν το ξέρει - συγκίνησε το κοινό και ήταν φυσικό στο Twitter όχι απλά να πανηγυρίσουν για την σπάνια οικογενειακή στιγμή αλλά να ζητούν να τους δούμε ξανά μαζί ως ζευγάρι και ως οικογένεια.

Εδώ σου έχουμε νέα. Έτσι θα φτάσουμε στην στιγμή που η Αργυρώ θα βρεθεί ξανά στην αγκαλιά του. Από ένα λάθος. Πώς και πότε όμως ο Αστέρης θα μάθει πως έχει γιο;

https://www.instagram.com/p/ClW3zZLreAt

Αστέρης, Αργυρώ και Σταματάκης junior θα γίνουν οικογένεια

Ο Αστέρης συνάντησε τυχαία την Αργυρώ με τον γιο της και ο μικρός Πετρής που είναι γιος του, αλλά δεν το ξέρει ακόμη, τον ξετρέλανε. Και ξετρέλανε και εμάς με τη σειρά του ο Ορφέας Αυγουστίδης με τις γκριμάτσες και τις μιμήσεις που έκανε στον μικρό, για να τον κάνει να γελάσει. Φανταστήκαμε όλοι μας (και οι τηλεθεατές επίσης) ότι ως μπαμπάς και ο ίδιος του μικρού Αχιλλέα, είναι εξοικειωμένος σε παρόμοια παιχνίδια.

https://www.instagram.com/p/ClZOdJELP5W

Η μεταστροφή του ρόλου του Ορφέα φέτος στον Σασμό και οι αυτοσχεδιασμοί του σε αρκετές σκηνές, έχουν δώσει άλλη πνοή στην σειρά. Βασικά έχουν δώσει υπόσταση και νόημα στις πράξεις του ήρωά του για να περάσει στην πιο ώριμη φάση του.

Το κοινό στο Twitter ενθουσιάστηκε με την σκηνή και ζητά να γίνουν οικογένεια και να κάνουν τις σχετικές αποκαλύψεις μεταξύ τους asap.

Ο Αστέρης δεν θα μάθει σύντομα πως είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή. Θα το υποψιαστεί στα επόμενα επεισόδια όταν η Αργυρώ θα έχει προβλήματα με την κηδεμονία και τον Σταύρο. Αλλά δεν θα είναι σίγουρος. Κάποιος όμως θα του το μαρτυρήσει. Τρία πρόσωπα είναι υποψήφια για την αποκάλυψη και γνωρίζουν το μυστικό. Η Μαρίνα, ο Σταύρος και η γιαγιά Ειρήνη. Κάποιος λοιπόν από την δική της οικογένεια θα του το πει. Και αυτό θα είναι ένα μεγάλο σοκ για εκείνον.

Πριν δούμε αυτή την εξέλιξη που θα είναι και η απόλυτη κορύφωση για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, θα δούμε την ένωσή τους. Από ένα λάθος. Η Στέλλα θα είναι εκείνη που θα μαρτυρήσει στον Σταύρο, - την περίοδο που θα ζητήσει συμβουλές για την κηδεμονία του μικρού - πως ο Αστέρης έκανε την μεγαλύτερη θυσία για την Αργυρώ σώζοντας τη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/Clg88lmtM3Z

Η Αργυρώ που είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του συγκλονίζεται. Και κάπως έτσι θα φτάσουμε στο να ξαναγίνουν ζευγάρι.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ερωτευμένος και αυτή είναι η πρώτη κοινή φωτό με την Άσπα

Ο δεσμός τους όμως θα μείνει για καιρό κρυφός από όλους. Γιατί όταν μαθευτεί και όταν φυσικά προκύψει η αποκάλυψη για τον junior Σταματάκη, θα έχουμε νέο κύκλο βεντέτας. Η Καλλιόπη θα δοκιμάσει τις αντοχές της και τα νεύρα των υπολοίπων με την αντίδρασή της.