Η αθλήτρια που έκλεψε την καρδιά του Πύρρου Δήμα και λέγεται πως θα (ξανα)πάει στο Survivor

Η αθλήτρια που έκλεψε την καρδιά του Πύρρου Δήμα και λέγεται πως θα (ξανα)πάει στο Survivor

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε πρόσφατα το επόμενο βήμα στη σχέση του και πραγματοποιεί συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Τον απόλυτο έρωτα ζουν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα. Οι δυο τους είναι full in love και δεν το κρύβουν, δίνοντας το παρών σε διάφορες εκδηλώσεις. Tον Οκτώβριο το ζευγάρι παραχώρησε την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκαν τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.

Ο Ολυμπιονίκης μίλησε για την αγαπημένη του και ανέφερε: «Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά. Στενοχωριέμαι, γιατί η Αφροδίτη συμμετείχε σε ένα παιχνίδι και περισσότεροι την ξέρουν από εκεί».

«Στο Survivor πήρα μέρος περισσότερο για να μπορέσουν να ταυτιστούν τα παιδιά με τη δική μου καριέρα. Γνωρίζω ότι έχουν γίνει προτάσεις για το All Star σε πάρα πολλούς παίκτες και θα δούμε», συμπλήρωσε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Μεγαλείο είναι να κλαις σαν τον Πύρρο Δήμα για τη γυναίκα του Αναστασία

Οι κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

Το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποιεί συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας και δεν διστάζει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Ο χαμός της συζύγου του και η επόμενη ημέρα

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών βυθίστηκε στο πένθος τον Ιούνιο του 2018, όταν η σύζυγός του, Αναστασία, άφησε την τελευταία της πνοή, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

«Ήρθε να μου πάρει συνέντευξη, έτσι γνωριστήκαμε. Επαθα πλάκα με το χαμόγελό της, την ψυχή της, το πώς αντιμετώπιζε τα πράγματα. Εβλεπες έναν άνθρωπο θετικό σε όλα. Ήταν για μένα μεγάλη δύναμη, στήριγμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν δίπλα μου όποτε είχα πρόβλημα, ήταν εκεί, μαζί μου», είχε δηλώσει για εκείνη στον Νίκο Χατζηνικολάου, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα ήρθε στη ζωή του Πύρρου Δήμα τέσσερα χρόνια μετά τον χαμό της συζύγου του και του έδωσε λόγους για να χαμογελά καθημερινά. Η 39χρονη αθλήτρια του στίβου αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού και έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 3, όπου και κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ.

Οι δύο αθλητές γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια μέσα από τα στάδια και τους αγώνες ήρθαν όμως κοντά τον περασμένο Αύγουστο, όταν βρέθηκαν τυχαία στην ίδια γιορτή.

https://www.instagram.com/p/CZmTsnxs_M4

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στο «Secret» των Παραπολιτικών, το ζευγάρι ζει πλέον κάτω από την ίδια στέγη στα Βόρεια προάστια και σχεδιάζει το κοινό του μέλλον.

«Η αλήθεια είναι ότι περνάω μια φάση πάρα πολύ όμορφη στη ζωή μου. Δεν έχω μάθει όμως να συζητάω τα προσωπικά μου. Από τη στιγμή που κάτι φεύγει απ΄ το προσωπικό, σταματά να είναι προσωπικό οπότε προτιμώ να το κρατάω για τον εαυτό μου. Δεν θα ήθελα να συζητήσω αν σκεφτόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Σαν αθλήτρια, για να πετύχεις κάποια πράγματα στη ζωή σου πρέπει να έχεις μια στήριξη. Είμαι ένας άνθρωπος συντροφικός απλά δεν έχει τύχει να βρω μια στήριξη στη ζωή μου που να με κρατήσει. Γενικά είμαι συντροφική», είχε τονίσει η Αφροδίτη Σκαφίδα σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Πηγή κεντρικής: ndp