Η Ελένη θέλει να πάει Netflix με τον Παπακαλιάτη & εμείς θυμόμαστε projects στα οποία συμμετείχε

Η Ελένη θέλει να πάει Netflix με τον Παπακαλιάτη & εμείς θυμόμαστε projects στα οποία συμμετείχε

H παρουσιάστρια που έχει προϋπηρεσία και στη υποκριτική, έστειλε το δικό της μήνυμα στον σκηνοθέτη-σεναριογράφο από τον αέρα της εκπομπής της.

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε σήμερα στον καναπέ της εκπομπής της τον Τάκη Ζαχαράτο και έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Ο γνωστός μίμος-τραγουδιστής φημίζεται για την αμεσότητα και την ειλικρίνειά του γι' αυτό δεν δίστασε να εκφράσει στην παρουσιάστρια την επιθυμία του να τη δει στο μέλλον σε μία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης αφού αρχικά γέλασε, έστειλε το μήνυμά της στον δημοφιλή δημιουργό, προτείνοντας τον εαυτό της για κάποια μελλοντική του σειρά.

https://www.instagram.com/p/Cl3h4dJtguK

«Να αυτοπροταθούμε. Χριστόφορε, εγώ κι ο Τάκης, ο Τάκης με προτείνει κι εγώ αυτοπροτείνομαι. Μη γελάς τώρα. Θέλω να ξεπεράσεις το πρώτο γέλιο και να μπεις σε μια δεύτερη, τρίτη ανάγνωση. Πάρε τον χρόνο σου και το βλέπουμε και σε μια δεκαετία. Δεν βιάζομαι», είπε χιουμοριστικά η Ελένη Μενεγάκη στην κάμερα.

https://www.instagram.com/p/CjpzUJ3D1Ey

«Ίδια θα είσαι, αγάπη μου, και σε 10 χρόνια» σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος, με την παρουσιάστρια να απαντά χαριτολογώντας: «Είπαμε, αυτά δεν γίνονται. Αυτό πια πάει στα θαύματα».

Δες το απόσπασμα στο 3:38.

Τα 30 χρόνια της Ελένης Μενεγάκη στην ΤV

H Eλένη Μενεγάκη ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991 στο MEGA και την εκπομπή «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Το 1992 εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca», για δύο σεζόν, ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου.

Τα επόμενα χρόνια η νεαρή τότε παρουσιάστρια είδε την φήμη της να εκτοξεύεται και τις προτάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Το 1995, η Ελένη Μενεγάκη υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά.

Την ίδια ώρα ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές» που την έχρισε βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Η εκπομπή προβλήθηκε για δέκα συνεχόμενες σεζόν με απόλυτη επιτυχία.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια υπήρξε επί χρόνια οικοδέσποινα στα «Καλλιστεία ΑΝΤ1», έναν πολύ μεγάλο θεσμό που ανέδειξε αμέτρητες Ελληνίδες και τους χάρισε μια θέση στην εγχώρια showbiz.

Aκολούθησαν κάποιες guest εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998). Το 2005 η παρουσιάστρια υπέγραψε με τον Alpha και ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής «Καφές με την Ελένη». Κατά τη διάρκεια παραμονής της στο κανάλι της Κάντζας η παρουσιάστρια έκανε ένα πέρασμα από τις παραγωγές «Από άλλο ανέκδοτο» το 2014 και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» το 2017.

Πηγή κεντρικής: Elenimenegaki