Το διπλό δώρο της Βαλαβάνη για την νίκη του Βασάλου στο Asia Express με αφιέρωση και βιντεοκλήση

Κατερίνα Μπούσιου
Το διπλό δώρο της Βαλαβάνη για την νίκη του Βασάλου στο Asia Express με αφιέρωση και βιντεοκλήση

Η πρώτη ανάρτηση της Ευριδίκης για την νίκη του Κωνσταντίνου. Το Twitter διχάστηκε λίγη ώρα πριν το story της, με την βιντεοκλήση έκπληξη στον Κωνσταντίνο Βασάλο στον τελικό του Asia Express και το «αγάπη μου».

Κωνσταντίνος Βασάλος με Φίλιππο Ιωάννου (γνωστός Youtuber Fipster) και Παύλος Γαλακτερός με Χρήστο Ζώτο διέσχισαν από την αρχή του Asia Express 3 χώρες της Ασίας, 4 χιλιάδες χιλιόμετρα σε 11 εβδομάδες. Η τελευταία δοκιμασία για τον τελικό ήταν ένας πραγματικός μαραθώνιος με δύσκολες αποστολές και ο Βασάλος με τον Fipster, φαβορί εξαρχής, άξιζαν την νίκη τους.

Όμως η αναμενόμενη νίκη τους που έφερε και τον Βασάλο να ξυρίζει το μουστάκι του μπροστά στην κάμερα, είχε ένα μεγαλύτερο έπαθλο. Την επικοινωνία με την Ευριδίκη Βαλαβάνη που δημιούργησε μεγάλο δίλημμα στο Twitter. «Είναι ή δεν είναι μαζί»; «Αν δεν είναι τώρα δεν ήταν λίγο άβολο»; «Το ζευγάρι ετοιμάζεται ήδη για το Survivor. Μήπως έχουμε εκεί επανασύνδεση»; Η Ευριδίκη λίγα λεπτά μετά την λήξη του Asia Express, του έκανε και αφιέρωση. Και μας μπέρδεψε περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/CmCft1-qqx1

Ο αποκαλυπτικός διάλογος με την Ευριδίκη Βαλαβάνη και την Μαίρη Συνατσάκη

Την ώρα που κυνηγούσαν τους 4 δράκους της αποστολής και έπρεπε παράλληλα να μαγειρέψουν και στους ντόπιους, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν πίστευε στα μάτια του, όταν είδε βιντεοκλήση από την Ευριδίκη Βαλαβάνη. Και αν λάβουμε υπόψη μας ότι το παιχνίδι γυρίστηκε στις αρχές του καλοκαιριού φαίνεται ότι το ζευγάρι, εκείνο το διάστημα ήταν ακόμη μαζί.

Γιατί κάποια στιγμή ακούστηκε και από τον Κωνσταντίνο να λέει ότι «Το να μιλήσω με την Ευριδίκη ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα. Είχαν περάσει όλα από το μυαλό μου, αλλά όχι το να μιλήσω με τον άνθρωπό μου».

Η Ευριδίκη του έδειξε και την γάτα του λέγοντας μάλιστα «Σούκι, έλα ο μπαμπάς». Η συνέχεια όμως είχε ένα ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Γιατί ανάμεσα στα πειράγματα ο Κωνσταντίνος της είπε ότι αν δεν κερδίσει θα μείνει στην Ασία μέχρι το επόμενο Asia Express με εκείνη να του λέει πως την επόμενη χρονιά θα πάει και εκείνη. Ο επίλογος γράφτηκε με τον Fipster να αναρωτιέται στην Ευριδίκη πως τον αντέχει με την γκρίνια του και τον Κωνσταντίνο να της λέει «αγάπη μου, είμαι και τσαχπίνης».

Ο Φίλιππος πάντως ξεκίνησε τις ερωτήσεις για το πότε επιτέλους θα την παντρευτεί, με τον Κωνσταντίνο να εκνευρίζεται.

Το κοινό στο Twitter έμεινε εμβρόντητο με αυτή την συνομιλία. Είναι ή δεν είναι ζευγάρι; Ήταν τότε και τώρα δεν είναι αλλά το βίντεο έπαιξε και τους έφερε σε δύσκολη θέση; Είναι χωρισμένοι και θα τα βρουν στο Survivor; Το τελευταίο γράφτηκε πολύ.

Ακολούθησε και μία βιντεοκλήση με την Μαίρη Συνατσάκη, στενή φίλη του Fipster η οποία και τους έδωσε τις ευχές της. Εκείνη την εποχή μόλις είχε μάθει ότι ήταν έγκυος, αλλά φυσικά δεν το ανέφερε.

Δώρα επικοινωνίας είχε και ο Παύλος Γαλακτερός που μίλησε με τον πατέρα του Νάσο, την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και την αδελφή του Σοφία, αλλά και ο Χρήστος Ζώτος ο οποίος μίλησε με την σύντροφό του.

Σε έναν ουρανοξύστη της Μπανγκόκ γράφτηκε ο επίλογος με την ανάδειξη των δύο νικητών και μάλιστα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όπως είχε υποσχεθεί ξύρισε και live το μουστάκι του.

Με ένα έπαθλο ήδη στα χέρια ο Κωνσταντίνος Βασάλος ετοιμάζεται να γίνει και το φαβορί του Survivor

nikites3.JPG

Η Ευριδίκη πάντως λίγα λεπτά μετά την ανακήρυξη του νικητή έκανε και αφιέρωση στον Κωσνταντίνο: «E, ναι. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Μπράβο σας».

valavaniafierosivasalos.jpg

Νυν ή πρώην ζευγάρι, όπως και να τους αποκαλέσουμε, ετοιμάζονται για το Survivor All Star. Όλες οι πληροφορίες πάντως επιμένουν: Είναι χωρισμένοι αλλά μένουν μαζί. Φυσικά αναμένουμε να δούμε τι θα μας πουν οι ίδιοι. Τόσο μυστήριο με την σχέση τους δεν το αντέχουμε πια. #not.