Ανίτα Μπραντ & Χάρης Χριστόπουλος στόλισαν το σπίτι τους με πολλά δέντρα-Η λεπτομέρεια με τα φωτάκια

Ανίτα Μπραντ & Χάρης Χριστόπουλος στόλισαν το σπίτι τους με πολλά δέντρα-Η λεπτομέρεια με τα φωτάκια

Το industrial loft δύο επιπέδων στο Γκάζι και το αυτοκίνητο μέσα στην οικεία που κάνει τη διαφορά. 

Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Όπως είναι γνωστό, το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Λευκάδα, το 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μόλις έξι καλεσμένους. «Ήταν κλειστός ο γάμος, ήμασταν 6-7 άτομα. Ήταν δική μου ιδέα, τα είχα προετοιμάσει βέβαια λίγο με την Άννα και είπα μια ψυχή που είναι να βγει… Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό. Μετά το μυστήριο βάλαμε όλοι μαγιό, κάναμε μπάνιο και ξαπλώσαμε στα αρμυρίκια. Νιώθω ξαφνικά μια γαλήνη, είναι σπουδαίο πράγμα ο γάμος», είχε πει ο γνωστός φωτογράφος στην εκπομπή Happy Day.

Όπως πολλοί θα θυμούνται, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε όταν ήρθε στη ζωή ο γιος τους Χρήστος, το 2020. Η όμορφη οικογένεια στεγάζει τα όνειρά της σε ένα υπέροχο industrial loft δύο επιπέδων στο Γκάζι το οποίο και έχουμε δει αρκετές φορές μέσα από το Instagram της εντυπωσιακής make up artist.

Στα πιο πρόσφατα νέα, αυτό το σπίτι στολίστηκε όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με πολλά δέντρα, με τη μόνη διαφορά πως αυτή τη χρονιά η Ανίτα επέλεξε να διακοσμήσει μόνο με φωτάκια.

Μάλιστα, μοιράστηκε και κάποια tips.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ✨✨ Επιτέλους το ολοκλήρωσα το στόλισμα μόνο δύο βδομάδες μου πήρε πάνω κάτω επειδή δεν ήμουν σίγουρη τι θέλω να κάνω. 🙈🙈
Φέτος αποφασίσαμε να βάλουμε μερικά δέντρα μόνο με φωτάκια γι’ αυτό όμως σκεφτόμουνα τι άλλο να βάλω ώστε να έχει και λίγο χρώμα όλη η ατμόσφαιρα. Μάζεψα άδεια κουτιά τα συσκεύασα σε διάφορα χρώματα χαρτιών με κορδέλες και με αυτό έκανα ένα σύνθεση όπου είναι σαν να βγαίνουν όλα τα δώρα από ένα κόκκινο κουτί και πέφτουνε κάτω στο πάτωμα, αυτό ήταν τουλάχιστον η ιδέα που ήθελα να κάνω τώρα αν βγήκε θα μου πείτε εσείς. 🥳🥳🙈🙈», έγραψε χαρακτηριστικά στη γιορτινή της ανάρτηση.

Ακολουθεί το πλάνο

https://www.instagram.com/p/Cmbx9AGtoj9

Το post καρέ- καρέ

Πριν από λίγες ημέρες είχε πει σχετικά:

«Sneak a peek 🎄 Επειδή μ’αρέσει να έχω το χριστουγεννιάτικο δέντρο μόνο με φωτάκια φέτος αποφασίσαμε να πάμε ξανά με αυτό το κόνσεπτ αλλά με δυσκόλεψε λιγο στο πώς να στολίζω το υπόλοιπο σπίτι. Εχθές το βράδυ μου ήρθε μία ωραία ιδέα το οποίο σήμερα πιστεύω θα ολοκληρώσω και θα σας δείξω το αποτέλεσμα 🎄🤞🏼
Μαντέψτε τι άλλο θα προσθέσω από διακόσμηση😁🎀🎀 Ο Haris ψάχνοντας την αγορά για φωτάκια τελικά εκεί τα βρήκε αυτά που ήθελα 😍😍🎄🎄🎄
#takeyourtime #xmas #xmasdecorations».

https://www.instagram.com/p/CmQqhFYPhLe

Κάθε χρόνο η οικογένεια στολίζει τα πολλά δέντρα της όπως έχουμε δει και σε παλαιότερες αναρτήσεις

https://www.instagram.com/p/CJenwHylw9m

Ακολουθούν περισσότερα πλάνα από το σπίτι στο Γκάζι στο οποίο εκτός από τα φωτάκια κατά τη διάρκεια όλου του έτους βλέπουμε και ένα αυτοκίνητο εντός

https://www.instagram.com/p/Cgzo2zJlbOH
https://www.instagram.com/p/Cb3CELUl6ms
https://www.instagram.com/p/CB5bIiXldJQ

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χάρης Χριστόπουλος είχε πει για το σπίτι των ονείρων του: «Πριν από μια δεκαετία αποφάσισα να αγοράσω ένα παλιό εργοστάσιο στο γραφικά όμορφο Γκάζι, όπου μέσα σε αυτό υπήρχε και το σπίτι του βιομήχανου. Αφού προχωρήσαμε σε πλήρη κατεδάφιση, μετέτρεψα όλο τον χώρο σε σύγχρονα lofts. Πλέον διαμένω σε ένα από αυτά, δέκα χρόνια τώρα, και ομολογώ ότι θεωρώ το σπίτι μου τον ομορφότερο χώρο σε όλο τον κόσμο».

Όσο για το ποια είναι η αισθητική του και πώς θα περιέγραφες τη διακόσμησή του; Στην ίδια συνέντευξη είχε πει: «H αισθητική του χώρου και η διακόσμησή του είναι μίνιμαλ, με λίγα, αλλά σημαντικά και συλλεκτικά αντικείμενα που ομορφαίνουν κάθε γωνιά. Όλο το σπίτι, ως loft δύο επιπέδων, είναι ιδιαίτερα μεγάλο, με το άσπρο χρώμα να κυριαρχεί και εμφανές το στοιχείο του βιομηχανικού μπετό, που μου αρέσει πολύ. Αυτό που αγαπάμε πολύ σε αυτό το σπίτι είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα να περπατάμε μέσα ελεύθερα και να κινούμαστε γύρω του δίχως εμπόδια».