Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φωτογραφήθηκε με τον γιο του για πρώτη φορά και τα likes έπεσαν «βροχή»

Κατερίνα Μπούσιου

Τα χιουμοριστικά σχόλια των followers του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, στη πρώτη φωτογραφία που έβγαλε με τον 4 μηνών γιο του. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας έδειξε τελικά το πως πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά του και ουσιαστικά αυτή ήταν η πρώτη του φωτογραφία με τον σχεδόν 4 μηνών γιο του. Τα χιουμοριστικά σχόλια έπεσαν «βροχή» για αυτό το στιγμιότυπο στο προφίλ του στο Instagram και είχαν άμεση σχέση τόσο με την πόζα έχοντας στη αγκαλιά του τον γιο του, όσο και με το τρέιλερ του MasterChef.

Η πρώτη που του έκανε πάντως like είναι μία αγαπημένη μας παίκτρια από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό.

«Θείο δώσε του τσίπουρο»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ποζάρει σε μία ηλιόλουστη ταράτσα εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας κρατώντας τον γιο του στην αγκαλιά του. Ο Κουτσόπουλος junior, φορά στολή Άι Βασίλη γιατί αυτά ήταν και τα πρώτα Χριστούγεννα του μικρού. Ο θείος Λεωνίδας κάνει και ένα αστείο κρατώντας ένα ποτήρι με μπίρα: «Τι εννοείς δεν πίνει μπύρα ακόμη»;

Τα likes και τα σχόλια για το πρώτο και τόσο όμορφο στιγμιότυπο του κριτή του MasterChef με τον γιο του και η λαχτάρα να τον δει να μεγαλώνει για να μπορέσει να κάνει πράγματα μαζί του, έπεσαν «βροχή». Πρώτη πρώτη, να του στέλνει καρδούλες, ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού Μαργαρίτα Νικολαΐδη, με την οποία ο ίδιος έχει μία ιδιαίτερη σχέση. Θυμόμαστε όλοι πόσο ταιριαστό ήταν το χιούμορ τους.

Όλοι οι υπόλοιποι άρχισαν να τον τρολάρουν για το είδος του ποτού που πρότεινε στον μικρό, κάποιοι του πρότειναν να του δώσει μελλοντικά τσίπουρο, ενώ κάποιοι άλλοι, του είπαν να ελέγξει τη χρονιά της μπίρας, όπως έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης με το γάλα στο τρέιλερ του MasterChef.

Ο γνωστός σεφ δεν μπορεί ακόμη να χωνέψει πως έχει αποκτήσει γιο και το είχε δηλώσει εξ αρχής πως θα του πάρει λίγο διάστημα μέχρι να το συνειδητοποιήσει. Τώρα είναι απλά στην φάση που καμαρώνει κάθε τυ κίνηση και δέχεται συμβουλές από την οικογένεια Κοντιζά: «Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, με βοηθά πολύ. Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο - 7μηνο να το έχω χωνέψει».

Αυτές τις ημέρες ο Λεωνίδας μαζί με την σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον γιο τους έχουν πάει μία μικρή εκδρομή στις Μυκήνες. Το πρόδωσε και η φωτογραφία που εκείνη ανήρτησε, στην ουσία από τις πρώτες μετά την γέννηση του παιδιού τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης