Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην εξοχή για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον Κουτσόπουλο junior

Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην εξοχή για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον Κουτσόπουλο junior

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ονειρεύεται πολλά ταξίδια με τον γιο του και ήδη έκαναν οικογενειακώς το πρώτο με μία μικρή απόδραση κοντά στην Αθήνα. 

Τόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όσο και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, περίμεναν με λαχτάρα αυτά τα Χριστούγεννα, τα πρώτα με τον 3,5 μηνών γιο τους. Ήδη ξεκίνησαν τα ταξίδια μαζί του και ο γνωστός MasterChef ονειρεύεται για το μέλλον, βόλτες με το σκάφος στην Αντίπαρο και τα πρώτα Κυριακάτικα απογεύματα μαζί του στο γήπεδο.

Πότε θα έχουμε τα βαφτίσια του μικρού;

Βόλτες στην εξοχή για τον MasterChef junior

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μπορεί να μην μας έχει δείξει ακόμη κοινή φωτογραφία με τον γιο της - και πολύ αμφιβάλλουμε ότι θα το κάνει - αλλά μας δείχνει με τον τρόπο της ότι έχει επανέλθει λίγο στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής της. Αυτό σημαίνει λιγότερα ξενύχτια και μεγαλύτερη ευκολία στο να κάνουν όλοι μαζί ένα μικρό ταξίδι. Στην πρώτη της πόζα τη βλέπουμε χαλαρή μέσα στο αυτοκίνητο.

mixalopoulou2.JPG

Και στη συνέχεια, από τη θέση του συνοδηγού σε κάποια βουνοκορφή. Μαζί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον γιο τους, έκαναν μία μικρή απόδραση κοντά στην Αθήνα την ημέρα των Χριστουγέννων. Άλλωστε, ο σεφ δεν μπορούσε να φύγει για μεγαλύτερο διάστημα, αφού έπρεπε να επιβλέπει το εορταστικό μενού των εστιατορίων του.

Με τα νανουρίσματα του Κουτσόπουλου και του Ιωαννίδη στους γιους τους το νέο τρέιλερ του MasterChef

mixalopoulou3.JPG

Φροντίζει όμως παρά τα γυρίσματα του MasterChef τα οποία έχουν ξεκινήσει να βρίσκει χρόνο για να μην χάνει στιγμές από τον γιο του. Και μπορεί στο τρέιλερ να του λέει συνταγές για να κοιμηθεί, αλλά στην πραγματικότητα του διαβάζει τις εισαγωγές από τους δίσκους βινυλίου που έχει στη συλλογή του. Σίγουρα θα του βάζει και κάποιες αγαπημένες του μπαλάντες για να τον νανουρίσει.

https://www.instagram.com/p/CipYnFpIdVK

Περιμένει ωστόσο με μεγάλη λαχτάρα, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, για τις πρώτες βόλτες με το σκάφος και τον μικρό, στην Αντίπαρο, όπου βρίσκεται το δεύτερο εστιατόριό του και περνά τα 3 τελευταία καλοκαίρια με τη Χρύσα. Χωρίς ωστόσο να έχει συνειδητοποιήσει ακόμη την πατρότητα. Ο θείος Λεωνίδας ζητά πίστωση χρόνου για να το χωνέψει, όπως δήλωσε.

Μην εκπλαγείς πάντως, αν δεις να κάνει στην Αντίπαρο αυτό το καλοκαίρι και τη βάφτιση του γιου του. Βάφτιση ετοιμάζει και ο έτερος MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης. Σίγουρα θα υπάρξει και μία μεταξύ τους συννενόηση για τα ευχάριστα γεγονότα, γιατί σε άλλη περίπτωση αυτός που θα βρεθεί διχασμένος και δεν θα ξέρει τι να κάνει, είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς. Υπάρχει βέβαια και ένα ακόμη ερωτηματικό. Μήπως έχουμε τελικά βάφτιση μαζί με γάμο;

https://www.instagram.com/p/CQwIJM8JAOJ