Το MasterChef κάνει πρεμιέρα με 4ο κριτή αλλά αυτός δεν θα είναι ο Άκης Πετρετζίκης

Κατερίνα Μπούσιου
Το MasterChef κάνει πρεμιέρα με 4ο κριτή αλλά αυτός δεν θα είναι ο Άκης Πετρετζίκης

Στις 16 Ιανουαρίου ξεκινά o 7ος κύκλος του MasterChef με εκπλήξεις και μία πρόταση σε δύο γνωστούς μας σεφ για την κριτική επιτροπή σε ρόλο έκπληξη. 

Πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου στις 21.00 το βράδυ κάνει πρεμιέρα ο 7ος κύκλος του MasterChef με αλλαγές, εκπλήξεις, ένα 4ο πρόσωπο που θα συμπληρώσει την επιτροπή και τους κριτές να έχουν αποκτήσει πλέον μία οικογενειακή σχέση μεταξύ τους. Θα είναι ο τέταρτος ο Έκτορας Μποτρίνι όπως φημολογείται;

Ο 4ος κριτής μυστήριο

Από το ξεκίνημα των γυρισμάτων για τις οντισιόν του MasterChef, οι τρεις κριτές είχαν ήδη διευκρινήσει πως ο νέος κύκλος του τηλεοπτικού διαγωνισμού, θα επέστρεφε ανανεωμένος. Με μία διαφορά στην εισαγωγή των παικτών στο σπίτι, όπου θα μπαίνουν πλέον αμέσως μόλις αποκτήσουν την λευκή ποδιά, αλλά και τις δυσκολίες στις δοκιμασίες, για όσους θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία να βρεθούν ανάμεσα στους 24 τυχερούς που θα ριχτούν στην τελική μάχη για το έπαθλο.

https://www.instagram.com/p/Cmb3KWIMjtg

Σε μία παλαιότερη συνέντευξή του όμως ο Σωτήρης Κοντιζάς, αναφερόμενος στις αλλαγές, είχε πει ότι θα υπάρχουν μερικά επεισόδια στα οποία θα απουσιάζει. Αυτό μας είχε προκαλέσει εντύπωση.

Όμως, σε σημερινή του συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, ο κριτής δικαιολόγησε την δήλωσή του, αλλά έριξε μία νέα «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως υπάρχει η σκέψη για έναν 4ο κριτή: «Να μην αποκλείσουμε τον 4ο κριτή, αλλά να μην πω κάτι παραπάνω, γιατί είναι θέμα... Συντάγματος».

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει αυτή η σκέψη από την παραγωγή του διαγωνισμού και τα στελέχη του Star, αλλά δεν έχει πάρει ακόμη επίσημη και πρακτική μορφή. Στην ουσία έχουν ξεκινήσει κάποιες διερευνητικές επαφές με αναγνωρισμένους και γνωστούς στο τηλεοπτικό κοινό σεφ, για να πάρουν την θέση του 4ου κριτή, ο οποίος όμως δεν θα έχει σταθερή παρουσία. Θα τον βλέπουμε επιλεκτικά σε κάποιες δοκιμασίες των παικτών.

Με τα νανουρίσματα του Κουτσόπουλου και του Ιωαννίδη στους γιους τους το νέο τρέιλερ του MasterChef

Σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε πως έχει γίνει πρόταση από την παραγωγή σε δύο άτομα για αυτή την θέση. Στον Άκη Πετρετζίκη, αλλά και στον Έκτορα Μποτρίνι. Ο Άκης όμως λόγω των υποχρεώσεών του με την δική του εκπομπή στον Alpha αλλά και τις επιχειρήσεις του, πρακτικά δεν είχε χρόνο να το κάνει. Είχε όμως την θέληση, γιατί διατηρεί πολύ καλή σχέση με τους 3 κριτές και ειδικά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

https://www.instagram.com/p/Cmb3gJfKiAZ

Θα είναι τελικά ο Μποτρίνι, η Χατζηπαντελή του MasterChef;

Όσο για το θέμα του Μποτρίνι, είμαστε ακόμη σε αναμονή από όσο γνωρίζουμε, παρόλο που έχει δεχθεί πρόταση. Πρέπει να μορφοποιηθεί πρώτα ο ρόλος του 4ου κριτή για να οριστικοποιηθεί το πρόσωπο. Σε μία πρώτη ανάγνωση, αντιλαμβανόμαστε πως αυτός ο κριτής μπορεί να λειτουργήσει όπως για παράδειγμα η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM, με guest εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/Cm_-wVwhJWP

Όμως χρειάζεται ένας λεπτός τηλεοπτικός χειρισμός, για να μην χαλάσει η χημεία μεταξύ του Σωτήρη Κοντιζά, του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Πάνου Ιωαννίδη. Να μην αλλάξει δηλαδή το βασικό ατού της επιτυχίας του MasterChef. Γιατί όσοι καλοί και αν είναι οι διαγωνιζόμενοι, όσο ενδιαφέρον έχουν οι μεταξύ τους κόντρες, οι ατάκες, η συζήτηση, τα πειράγματα και το χιούμορ των κριτών, είναι αυτά που έχουν βάλει την σφραγίδα τους και έχει αγαπήσει το κοινό.