Με τα νανουρίσματα του Κουτσόπουλου και του Ιωαννίδη στους γιους τους το νέο τρέιλερ του MasterChef

Κατερίνα Μπούσιου
Με τα νανουρίσματα του Κουτσόπουλου και του Ιωαννίδη στους γιους τους το νέο τρέιλερ του MasterChef

Απολαυστικό το νέο τρέιλερ με τους δύο νέους μπαμπάδες, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη να προσπαθούν να κοιμίσουν τους γιους τους και να ζητούν τις συμβουλές του Σωτήρη Κοντιζά. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας είχε ήδη προϊδεάσει, πως το νέο τρέιλερ του 7ου κύκλου του MasterChef, θα είναι σχετικό με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτή την εποχή στην ζωή τους. Το νέο τρέιλερ είναι επικό. Ο θείος Λεωνίδας και ο Πάνος Ιωαννίδης προσπαθούν να κοιμίσουν τους γιους τους με τον πιο πρωτότυπο τρόπο, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Και ο Σωτήρης Κοντιζάς γίνεται η σανίδα σωτηρίας τους.

Γάλα χρονιάς και νανούρισμα με φάβα και ταραμά

Η εκπομπή Breakfast@star, παρουσίασε το τρέιλερ του MasterChef για πρώτη φορά και στο οποίο βλέπουμε το χιούμορ και των τριών κριτών να ξεδιπλώνεται σε όλο τους το μεγαλείο. Γιατί είναι MasterChefs από κούνια. Είναι ακριβώς όπως το περιμέναμε. Και είναι στηριγμένο στην χημεία των 3 κριτών και στο χιούμορ τους, βασικό συστατικό της επιτυχίας του διαγωνισμού μαγειρικής. Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, προσπαθούν να νανουρίσουν τους γιους τους και αντί για παραμύθια, επιλέγουν να τους πουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: συνταγές. Ο θείος Λεωνίδας ξεκίνησε με την φάβα, αλλά κατέληξε στον ταραμά.

https://www.instagram.com/p/CmR4A0KMpuN

Στην απόγνωσή τους όμως γιατί δεν τα καταφέρνουν, βρίσκουν τον έμπειρο πατέρα 3 παιδιών Σωτήρη Κοντιζά, ως την μόνη λύση για την σωτηρία τους. Φυσικά τον έχουν τρελάνει στα τηλεφωνήματα στο εστιατόριό του για να του ζητήσουν βοήθεια. Επική η στιγμή που ο Πάνος Ιωαννίδης αντιμετωπίζει το γάλα που θα δώσει στον κανακάρη του ως κρασί εσοδείας και προσπαθεί να βρει το καλύτερο. Τελικά η κλασσική λύση με τον ήχο του απορροφητήρα ίσως δώσει τη λύση για να κοιμηθεί ο γιος του.

Η μεγάλη επιστροφή του διαγωνισμού μαγειρικής θα έχει εκπλήξεις με μερικές αλλαγές στις διαδικασίες, θα έχει ταξίδια και ξεχωριστά έπαθλα για τις ομαδικές αλλά και για τις ατομικές δοκιμασίες, αλλά και επιστροφές από το παρελθόν. Με λίγα επιλεγμένα guest όχι απλά με διάσημους σεφ από όλο τον κόσμο, αλλά και παίκτες που έχουν διαγωνιστεί στους προηγούμενους κύκλους.

Πάνες, μωρά και μπαμπάδες - Οι 3 κριτές του MasterChef αποκάλυψαν τις αλλαγές και το νέο τρέιλερ

Οι πρώτες οντισιόν έχουν ολοκληρωθεί και αναμένουμε την ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης του MasterChef προς τα μέσα Ιανουαρίου. Ήδη οι παίκτες που έχουν κερδίσει εξαρχής λευκή ποδιά βρίσκονται στο σπίτι, ενώ εκείνοι που έχουν κερδίσει την μαύρη ποδιά θα περιμένουν τις νέες δοκιμασίες για να δουν αν θα επιλεγούν.

Φέτος όπως σε έχουμε ενημερώσει, έχουμε αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής των παικτών στον διαγωνισμό. Όσοι παίρνουν λευκή ποδιά μπαίνουν απευθείας στο σπίτι και οι έχοντες την μαύρη θα περάσουν από τέστ για να δουν αν θα τα καταφέρουν. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός φέτος και πολύ αξιόλογοι παίκτες όπως έχει δηλώσει ο Σωτήρης Κοντιζάς αλλά και ο Πάνος Ιωαννίδης.