Ποια ηθοποιός μοιράζεται τους δονητές της με τις φίλες της;

Ποια ηθοποιός μοιράζεται τους δονητές της με τις φίλες της;

Ένα κορίτσι που πιστεύει στην κοινοκτημοσύνη.

Η Maggie Gyllenhaal πρωταγωνιστεί στην ταινία «Hysteria» που καταπιάνεται με την εφεύρεση του δονητή. Όπως, ίσως, ξέρετε ο δονητής δεν ήταν, εν τη γενέσει του, παρά ιατρικό εργαλείο που καταπολεμούσε τη γυναικεία υστερία, εξ ου και ο τίτλος της ταινίας.

Μέχρι να τελειώσει την ταινία η Maggie είχε λάβει ως δώρο δεκάδες δονητές και κατέληξε με μια πλούσια και πολύ ποικίλη συλλογή την οποία αποφάσισε να μοιραστεί με τις φίλες της -ώστε να μοιραστούν έπειτα και τις εμπειρίες τους, προφανώς. «Έχω αυτήν την απίστευτη συλλογή και χρησιμοποιώ μόνο έναν ή δύο από αυτούς, οπότε τους δανείζω στις φίλες μου και η κάθε μία τους κρατάει για έξι μήνες».

Γενναιόδωρο κορίτσι, δε λέμε, αλλά αναρωτιόμαστε κιόλας, θα έκανε το ίδιο με ένα στρινγκάκι της, ας πούμε, ή με έναν πρώην της; Διότι η αλήθεια είναι πως αυτή η κοινοκτημοσύνη σε ένα σεξουαλικό παιχνίδι μας θυμίζει ακριβώς αυτό: το να κάνεις σεξ με τον πρώην εραστή της φιλενάδας σου. H ηθοποιός που υποδύθηκε την kinky «Γραμματέα», αλήθεια, μας εκπλήσσει.

Δείτε και ένα trailer από την ταινία Hysteria.

DPG Network