Ο Άγιος Βαλεντίνος «χτύπησε» το «Μαύρο Ρόδο» και η Ελισάβετ δηλώνει ερωτευμένη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Άγιος Βαλεντίνος «χτύπησε» το «Μαύρο Ρόδο» και η Ελισάβετ δηλώνει ερωτευμένη

Επιτέλους θα παραδεχτεί η Ελισάβετ - Άννα στον ίδιο τον Πέτρο πως νιώθει για εκείνον, αλλά κάποιοι δεν θα τους αφήσουν να χαρούν τον έρωτά τους. 

Τίποτε δε μοιάζει πλέον στο «Μαύρο Ρόδο» με τα αρχικά επεισόδια της σειράς γιατί πια έχουμε φτάσει σε πιο σημαντικές εξελίξεις, μετά την δολοφονία της Αγγελικής.

Η Νεφέλη Κουρή, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, είναι οι 3 πρωταγωνιστές που θα μας απασχολήσουν αρκετά με όσα συμβούν στη συνέχεια. Ειδικά η τελευταία, η οποία υποδύεται την μοναχή Ελισάβετ θα κάνει την μεγάλη έκπληξη με την ερωτική της εξομολόγηση προς τον Πέτρο. Ναι, όσο και αν σου κάνει έκπληξη θα αποφασίσει επιτέλους να δείξει τα συναισθήματά της. Τι θα συμβεί όμως μετά;

Ένα «σ'αγαπώ» και ένα φιλί

Το ιδιότυπο σενάριο της σειράς είναι δύσκολα προβλέψιμο μέχρι στιγμής, εκτός αν έχεις διαβάσει το βιβλίο «Μαύρο Ρόδο» της Ελένης Καπλάνη, στο οποίο και βασίζεται. Υπάρχουν βέβαια αρκετές τροποποιήσεις για τηλεοπτικούς λόγους. Πάντως δύο είναι τα φλέγοντα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθούμε στα επόμενα επεισόδια.

Αρχικά με τον έρωτα του πρωταγωνιστικού ζευγαριού, του Πέτρου και της Ελισάβετ. Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση τους η οποία σε λίγα επεισόδια από σήμερα θα μετατραπεί σε δεσμό.

https://www.instagram.com/p/CoQKzLYrTBO

Ο Πέτρος εκτός από το δώρο - φόρεμα, κρατά μία ακόμη έπληξη για την Ελισάβετ με μία μικρή εκδρομή στην παραλία. Εκεί μάλιστα θα της εκμηστηρευτεί για μία ακόμη φορά τον έρωτά του και θα δούμε και το πρώτο τους φιλί.

https://www.instagram.com/p/CoRnozZvWUw

Δεν τελειώνει εδώ η σκηνή. Η Ελισάβετ (Άννα όπως είναι το κοσμικό της όνομα) κάνει μία υπέρβαση και για πρώτη φορά (μην είναι και η τελευταία;) δηλώνει στον Πέτρο πως είναι και εκείνη ερωτευμένη μαζί του.

«Η Λιζ και ο Ολόφωτος»: Το κοινό πανηγύρισε μία σκηνή του έρωτα Ελισάβετ & Πέτρου στο «Μαύρο Ρόδο»

Αν μέναμε μόνο σε αυτό το επεισόδιο, όλα θα πήγαιναν μία χαρά. Όμως η συνέχεια δεν θα είναι ρόδινη. Ειδικά όταν ο πατέρας του Πέτρου διεκδικήσει και εκείνος τη χρήση των χωραφιών της Μονής και τελικά πλειοδοτήσει. Γιατί τότε θα βάλει τον γιο του ως υπεύθυνο και η Ελισάβετ θα έρθει σε δύσκολη θέση λόγω και της θείας της, αλλά και γιατί σε αυτά τα χωράφια κρύβεται το μυστικό της.

https://www.instagram.com/p/CoPeAHevAd0

Ο Θέμης Καστρινός έχει ένα ακόμη θέμα που τον απασχολεί εκτός από την Πολυξένη που όλο και του αφήνει υπονοούμενα, ότι μπορεί να είναι ο πατέρας της κόρης της. Θέμα είναι η δική του κόρη, η Αλεξία που δείχνει να έχει ένα αρρωστημένο πάθος με τον Βίκο. Τίποτε δεν την σταματά, ούτε ακόμη και η γιαγιά Κύρα η οποία ευθέως της λέει πως εκείνος ευθύνεται για τη δολοφονία της μητέρας της.

https://www.instagram.com/p/CkSj_Lcs_50

Μέσα σε όλο αυτό το τοξικό περιβάλλον ανάμεσα στις οικογένειες, πως μπορεί να αναπτυχθεί το τρυφερό ειδύλλιο;