Ο Άγγελος «επιστρέφει» στον τόπο του εγκλήματος ενώ οι Παγιδευμένοι ζουν τον μεγάλο τους έρωτα

Κατερίνα Μπούσιου
Ο  Άγγελος «επιστρέφει» στον τόπο του εγκλήματος ενώ οι Παγιδευμένοι ζουν τον μεγάλο τους έρωτα

Είδαμε ποιος δολοφόνησε τον Άγγελο αλλά θα μάθουμε και ποιος τα σκηνοθέτησε όλα αυτά. Νέες υποσχέσεις αγάπης ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου όμως έδωσε η Άννα στον Δημήτρη στη σειρά «Παγιδευμένοι» λίγο πριν έρθει η τιμωρία του δολοφόνου του Άγγελου. 

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, ο Δημήτρης και η Άννα της σειράς «Παγιδευμένοι» έζησαν τις ωραιότερες τους πρώτες στιγμές ως ζευγάρι με το κοινό στο Twitter να είναι ενθουσιασμένο.

Ο έρωτας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα στα επόμενα επεισόδια, γιατί επιτέλους θα δούμε την ανακάλυψη του δολοφόνου του Άγγελου (επίσης δολοφόνου της Μυρτώς). Η μεγάλη έκπληξη έρχεται για το πως σχεδιάστηκε αυτή η δολοφονία. Και δεν είναι απλό, είναι εντελώς παράδοξο, γιατί ο Άγγελος σκηνοθέτησε ο ίδιος τον θάνατό του. Ποιος ήταν όμως ο σκοπός του;

Το παρανοικό σχέδιο του Άγγελου

Η 'Αννα και ο Δημήτρης έζησαν τις πρώτες του στιγμές ως ζευγάρι στη σειρά «Παγιδευμένοι» και αυτό συνέπεσε με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και οι φανς της σειράς, το είδαν ως μία πολύ ωραία σύμπτωση. Μάλιστα ενθουσιάστηκαν ακόμη και με το πρώτο μικρό καβγαδάκι του ζευγαριού, ενώ είναι πλέον συνεργάτες στο δικηγορικό γραφείο.

Χρειάστηκε παράλληλα να αντιμετωπίσουν και τους γονείς τους, που δεν ξέρουν τελικά αν ο γάμος τους και ο έρωτάς τους είναι αληθινός και τέλος πάντων τους ζητούν να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς νιώθουν.

Η Άννα αναμένεται στο σημερινό επεισόδιο να κάνει και νέα ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη και το Twitter ήδη «χειροκροτεί».

Όμως ο έρωτας θα μείνει για λίγο στην άκρη και σειρά έχει η...απιστία.

Η καυτή ερωτική σκηνή στη σειρά «Παγιδευμένοι» έφερε πανικό μα άλλος ήταν το είδωλο της βραδιάς

Όχι από τον Δημήτρη, ούτε από την Άννα, αλλά από την Υβόννη. Είδαμε τον Χατζή να ανακαλύπτει πως έχει εραστή και μάλιστα τον σοφέρ της.

xatzis.JPG

Ο Στέλιος λοιπόν θα βρεθεί ξαφνικά να γνωρίζει τα πάντα για τον Άγγελο και θα αποκαλυφθεί μάλιστα πως εκείνος τον βοήθησε με το αυτοκίνητο να το σκάσει από το νοσοκομείο. Για αυτό και θα βρεθεί στη φυλακή.

Ήδη στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως εκείνος που σκότωσε τον Άγγελο (επίσης δολοφόνο) ήταν ο Ηλίας, ο υπεύθυνος του εργαστηρίου της αστυνομίας. Μέχρι να παγιδευτεί, θα μπλεχτεί ακόμη και ο εισαγγελέας της καρδιάς μας στην υπόθεση.

https://www.instagram.com/p/CoiP3O1rboh

Γιατί θα βρεθεί και δικό του DNA στο γάντι που χρησιμοποίησε ο Ηλίας. Όλο αυτό βέβαια ήταν σκηνοθετημένο για να ενοχοποιηθεί και ο Μαρκέτος εκτός από την Άννα στην δολοφονία του Άγγελου.

https://www.instagram.com/p/Cnh-S21rUkR

Μόνο που εδώ σου έχουμε μία μεγάλη αποκάλυψη.

Γιατί τελικά θα αποδειχθεί πως ο ίδιος ο Άγγελος είχε σκηνοθετήσει τον θάνατό του. Θα αφήσει μάλιστα και ένα video στο οποίο θα τα εξηγεί όλα. Το αρρωστημένο του μυαλό δημιούργησε όλο αυτό το σχέδιο. Δεν ήθελε αφενός να μείνει στη φυλακή για τον φόνο της Μυρτούς, ενώ από την άλλη πλευρά ήθελε να τους καταστρέψει όλους.

Ο Ηλίας ήταν απλά ο φυσικός αυτουργός που εκτελούσε τις εντολές του. Θα καταφέρουν όμως να τον συλλάβουν; Εδώ μάλλον θα έχουμε σασπένς.