Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η Μελίνα Νικολαϊδη στήριξαν το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη

«Στα μάτια της Δέσποινας, ο Βασίλης χόρευε σαν τον Δημήτρη Μητροπάνο», αναφώνησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε ένα παραλήρημα στήριξης του Μπισμπίκη και των χορευτικών του δυνατοτήτων.

Μα τι είναι αυτό που ζούμε; Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να χορέψει στην πίστα, κι αμέσως αρχίζουν τα σχολιανά.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ξανά στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή- χωρίς τσιγάρο στο χέρι αυτή τη φορά- κατάφερει να γίνει viral, χάρη στο ζεϊμπέκικό του, στην αγκαλιά και στο γεμάτο πάθος και πόθο φιλί του στην τραγουδίστρια.


Πέρα από τα social media που έκαναν meme τον Μπισμπίκη, ήταν ο δικαστής Λιάγκας εκείνος που «έσφαξε» με το γάντι τον ηθοποιό μιλώντας για ξεμωράματα:


«Δεν πήγαν να φάνε ένα φαγητό παιδιά. Δούλευε η Δέσποινα Βανδή και την ώρα της δουλειάς της, πάει ο Βασίλης Μπισμπίκης, βάζει και τα χέρια πίσω, μάγκας. Και ο συμβολισμός παίζει ρόλο. Το βράδυ υπάρχει μία χαλάρωση σε όλα τα πράγματα. Μπορεί να πιεις κι ένα ποτήρι παραπάνω. Η Δέσποινα δεν έκανε κάτι, ο Βασίλης ανέβηκε πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ξέφυγε, από τον πολύ τον έρωτα.

Σήμερα το βλέπουν. Οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν είναι οκ; Διαφωνώ με τη λογική κάποιων που λένε ότι υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά της Δέσποινας είναι μεγάλα και χαίρονται που η μαμά τους έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα. Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οκ; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;».

Πάντως στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στήριξε τον Μπισμπίκη

Ανάμεσα στα γέλια της ομάδας της Ελένης και της ίδιας της Μενεγάκη, ο Ουγγαρέζος δήλωσε την απόλυτη στήριξή του στον Μπισμπίκη και στον μεγάλο αυτό έρωτα (δες το βίντεο).

«Μπισμπίκης για Μπολσόι» και τρολάρισμα δίχως τέλος στο Twitter για τις αγκαλιές Δέσποινας - Βασίλη

Στήριξη και από τη Μελίνα Νικολαΐδη

Με δύο stories πλήρης στήριξης της μαμάς της και του Βασίλη Μπισμπίκη, η Μελίνα Νικολαΐδη πήρε θέση από τον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας:

«Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει, κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης