«Μπισμπίκης για Μπολσόι» και τρολάρισμα δίχως τέλος στο Twitter για τις αγκαλιές Δέσποινας - Βασίλη

«Μπισμπίκης για Μπολσόι» και τρολάρισμα δίχως τέλος στο Twitter για τις αγκαλιές Δέσποινας - Βασίλη

Το σχήμα Βανδή - Μέλισσες - Μπισμπίκη που πρότειναν οι χρήστες, το τραγούδι και τα φιλιά του ερωτευμένου ζευγαριού που έγιναν ξανά viral αυτή τη φορά διχάζοντας το κοινό στα social media. Μήπως η Δέσποινα και ο Βασίλης το παράκαναν; 

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Δέσποινα Βανδή από την πίστα του «Έναστρον» να αφιερώνει τραγούδια, ή να πλησιάζει τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη και να τον φιλά ενώπιον όλων.

Αυτή τη φορά το video που τράβηξαν οι θαμώνες έγινε viral σε ελάχιστα λεπτά στα social media, σχολιάστηκε περισσότερο και από την πρεμιέρα του J2US στην οποία ήταν η Δέσποινα ως κριτής λίγες ώρες πριν και έφερε διχογνωμίες. Μήπως είναι καιρός να σταματήσει το ζευγάρι να προβάλει τόσο πολύ τον έρωτά του δημόσια;

https://www.instagram.com/p/CopUiK3IoSC

Από τα Μπολσόι στο «Mind your own business»

«Μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Νομίζω ότι μου τον έφερε ο Θεός. Ο έρωτας στα 50 έχει μία άλλη δυναμική». Αυτές ήταν κάποιες από τις εκφράσεις της Δέσποινας Βανδή όταν μιλούσε στην Κατερίνα Καινούργιου λίγους μήνες πριν για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Αυτή η δεύτερη ευκαιρία βρήκε τότε πολλές γυναίκες να συμφωνούν μαζί της και να ταυτίζονται. Ακολούθησαν και άλλες εκδηλώσεις και λόγια θαυμασμού της τραγουδίστριας, είτε με αφιερώσεις της Δέσποινας στον Βασίλη μέσω Instagram, ή μέσω συνεντεύξεων.

https://www.instagram.com/p/CopJMwnML0h

Την έχουμε μάλιστα δει να του αφιερώνει τραγούδια και να τον φιλά ενώ τραγουδά. Ένα ακόμη τέτοιο μα λίγο πιο διαφορετικό video προβλήθηκε χθες από αρκετές εκπομπές και έγινε viral.

Ο Βασίλης χορεύει (χάλια) ζειμπέκικο από το πρώτο ρεφρέν του «Ένα τσιγάρο διαδρομή» που όπως αποκάλυψε αργότερα η Μαρία Μπακοδήμου είναι και το τραγούδι τους γιατί όταν η Δέσποινα το ηχογράφησε μόλις είχε ξεκινήσει η σχέση τους. Αργότερα η τραγουδίστρια κάθισε στα γόνατά του για να συνεχίσει το τραγούδι της.

Κράτησε ότι στο video clip του τραγουδιού χορεύει μοναδικά ο συνάδελφος του Τάσος Νούσιας.

Η Μελίνα Νικολαΐδη υποκλίνεται σε μία μόνο Queen & για εκείνη δεν είναι άλλη από τη Δέσποινα Βανδή

Αυτό το video προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο Twitter. Αρκετά ακραία και προσβλητικά. Αλλά και με άλλα που είτε συμβούλευαν την Δέσποινα ότι το έχει παρακάνει και δεν πρέπει να το σταματήσει ή ακόμη και το κλασσικό: «αφήστε τους να ζήσουν όπως θέλουν τον έρωτα τους», κοινώς «mind your own business». Πάντως όλοι συμφώνησαν για το πως ο Βασίλης δεν ξέρει να χορεύει.

Η Δέσποινα σε άλλη της συνέντευξη είχε πει στο παρελθόν πως έχει φτάσει σε μία ηλικία που δεν την ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, δηλαδή σε σημείο που εκείνη να είναι καθοριστική για το πως θα ζήσει την ζωή της.

Άρα δεν νομίζουμε πως αυτά τα σχόλια την απασχολούν ή ακόμη την ενοχλούν. Μέχρι να κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου ο Βασίλης Μπισμπίκης με το έργο «Έγκλημα και Τιμωρία» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, τα Σαββατόβραδά του θα τα περνά στο «Έναστρον».

Μόνο που στην δική του περίπτωση δεν νομίζουμε να κατέβει από τη σκηνή για να πάει να φιλήσει την αγαπημένη του εν ώρα παράστασης. Για φαντάσου τη σκηνή. Δεν θα ήταν παρατραβηγμένη; Άρα γιατί να αποτελεί κάτι συνηθισμένο αυτό που κάνει η Δέσποινα στην πίστα;

Στον έρωτα δεν υπάρχουν μεν κανόνες, αλλά καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο στην προβολή.