J2US: Η Καίτη Γαρμπή θύμισε Eurovision 1993 αλλά το κοινό προβληματίστηκε με το look της Στικούδη

J2US: Η Καίτη Γαρμπή θύμισε Eurovision 1993 αλλά το κοινό προβληματίστηκε με το look της Στικούδη

Αέρα Eurovision είχε η πρεμιέρα του J2US. Το glam look της Δέσποινας Βανδή, η τιρκουάζ οπτασία Καίτη Γαρμπή και τα δύο «στρατόπεδα» για την Κατερίνα Στικούδη.

Πρεμιέρα όλο λάμψη είχε το βράδυ του Σαββάτου (18/2) το Just the 2 of Us. Το show του ALPHA επέστρεψε ξανά μετά από 5 εβδομάδες με νέους διαγωνιζόμενους και 18 ζευγάρια, που υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού τα Σαββατόβραδα.

Φυσικά, το team του show παρέμεινε ίδιο με τον Νίκο Κοκλώνη στην παρουσίαση, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή και την Καίτη Γαρμπή στην κριτική επιτροπή, αλλά και την Κατερίνα Στικούδη στα backstage. Η οποία άφησε ανάμεικτα συναισθήματα με την εμφάνισή της, σε αντίθεση με την Καίτη Γαρμπή – με look αλά Eurovision 1993- και τη Δέσποινα Βανδή, που εντυπωσίασαν τους fans με τις εμφανίσεις τους. Και κάπως έτσι… τα τιτιβίσματατα πήραν «φωτιά».

J2US: Λίγο πριν την πρεμιέρα η Βίκυ Σταυροπούλου είπε μια μεγάλη αλήθεια

Η Eurovision… στο J2US και το εντυπωσιακό look της Καίτης Γαρμπή από το 1993

Αέρα Eurovision είχε η χθεσινή πρεμιέρα του J2US καθώς στο show είδαμε τον Σαρμπέλ να συμμετέχει μαζί με τη Σοφία Βογιατζάκη, αλλά και τον Σπύρο Μπιμπίλα με την Τζούλι Μασίνο να τραγουδούν τραγούδι που μάθαμε από τον μουσικό διαγωνισμό και συγκεκριμένα το «Τζένγκις Χαν».

https://www.instagram.com/p/Co0JqDgtAVF

Και η Καίτη Γαρμπή, όμως, θύμισε Eurovision με το look που επέλεξε για τη βραδιά. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο 1ο live του J2US με τιρκούαζ maxi φόρεμα με πέτρες και σκίσιμο στο πόδι, ενώ τα μαλλιά της αποφάσισε να τα αφήσει σε χαλαρούς κυματισμούς. Οι fans αμέσως λάτρεψαν την εμφάνιση αυτή, που τους θύμισε την Καιτούλα στη Eurovision 1993, στην Ιρλανδία. Δες τα tweets στην gallery.

Αν θυμάσαι, τότε η τραγουδίστρια είχε διαγωνιστεί με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του φωτός» και είχε φορέσει και πάλι ένα maxi τιρκουάζ φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη με cut outs στο πλάι, ενώ είχε τόσο σκούρα τα μαλλιά της όσο και σήμερα. Είχε, μάλιστα, κατακτήσει την 9η θέση, αλλά κι ένα πανευρωπαϊκό ρεκόρ, καθώς είναι η μόνη τραγουδίστρια της Eurovision που εμφανίζεται 43 δευτερόλεπτα συνεχόμενα στον φακό χωρίς καμία απολύτως διακοπή.

Η εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή και η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη που δίχασε

Και η Δέσποινα Βανδή αποθεώθηκε στο Twitter για το εντυπωσιακό look που έκανε στην πρεμιέρα του J2US. Η 52χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με κόκκινο mini φόρεμα με πούπουλα και πιασμένα σε αλογοουρά τα μαλλιά, με τους fans να σχολιάζουν πόσο κούκλα είναι.

https://www.instagram.com/p/Co0FJQkL7ES

Από την άλλη, η Κατερίνα Στικούδη δίχασε με την εμφάνισή της. Η ολόσωμη φόρμα που φόρεσε άλλους τους ενθουσίασε κι άλλους τους απογοήτευσε.

https://www.instagram.com/p/Co0XvdHr5lV

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως μία από τις εκπλήξεις του J2US ήταν και η Λίτσα Γιαγκούση, η οποία δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο. Τόσο η φωνή της όσο και οι αναλογίες της δεν περνούν απαρατήρητες.

https://www.instagram.com/p/Co0MSN-tPdh