Πού έχουμε ξαναδεί το αγαπημένο φόρεμα γνωστού οίκου που βάζει ξανά και ξανά η Μελίνα Νικολαΐδη;

Πού έχουμε ξαναδεί το αγαπημένο φόρεμα γνωστού οίκου που βάζει ξανά και ξανά η Μελίνα Νικολαΐδη;

Η Μελίνα φόρεσε μέσα σε λίγους μήνες το ίδοο φόρεμα δύο φορές. Μήπως, όμως, σου θυμίζει κάτι; Το έχει φορέσει άλλη μία «κόρη» της Δέσποινας Βανδή.

Πριν λίγες μέρες η Μελίνα Νικολαΐδη είχε τα γενέθλια της, κλείνοντας τα 19 της χρόνια. Και φυσικά όλοι ήταν εκεί για να της ευχηθούν και να τα γιορτάσουν μαζί της με πρώτη-πρώτη τη μαμά Δέσποινα Βανδή, που ανέβασε μάλιστα και ένα βιντεάκι με την κόρη της να σβήνει τα κεράκια της τούρτας της. Ακολούθησαν φυσικά αγαπησιάρικες ευχές και φωτογραφίες από το πάρτι με τη Μελίνα να ποζάρει μαζί με τις κολλητές της φίλες. Η Μελίνα ήταν πανέμορφη και λαμπερή με τα μαλλιά της χτενισμένα σε ανάλαφρα κύματα και ένα κατακόκκινο κραγιόν, ενώ το φόρεμα που επέλεξε για τη βραδιά ήταν στο ίδιο sparkly mood. Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα από τα mini φόρεμα, με μακριά μανίκια γεμάτο μικρές πέτρες, που σχημάτιζαν το πιο λαμπερό, ασπρόμαυρο, zebra ψηφιδωτό. Σαν να μας έφερε, όμως, κάτι στο μυαλό.

Η Δανάη Λιβιεράτου και η εγγονή του Alain Delon με το ίδιο φόρεμα -Μία ήταν η νικήτρια της βραδιάς

https://www.instagram.com/p/CoYbk0PoSJn

Η Μελίνα φοράει ξανά και ξανά το αγαπημένο της φόρεμα.

Το φόρεμα αυτό είχε επιλέξει η Μελίνα και για την ημέρα των Χριστουγέννων και το καθιερωμένο ρεβεγιόν, όπως θα διαπιστώσεις από τη φωτογραφία που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή μαζί με τη Μελίνα από τη βραδιά. Βέβαια το μακιγιάζ και τα μαλλιά της κινήθηκαν σε πιο φυσικούς τόνους εκείνη την ημέρα, με τη Μελίνα να μην αποχωρίζεται τους μεγάλους της κρίκους. Γενικά συμφωνούμε απόλυτα με τη λογική να ξαναφορά κανείς τα αγαπημένα του ρούχα όσο συχνά θέλει, ακόμη και αν πρόκειται για ένα τόσο statement κομμάτι. Είναι μία από τις πρώτες και πλύ σωστές σκέψεις μιας πιο βιώσιμης αντιμετώπισης της μόδας. Ειδικά, αν έχεις επενδύσει αρκετά χρήματα σε ένα κομμάτι, όπως αυτό φόρεμα της Μελίνας.

1676035418827-64556962-melina_nikolaiodu-(1).jpg

Demy vs Μελίνα: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

To ίδιο φόρεμα έβαλε και μία άλλη «κόρη» της Δέσποινας Βανδή, η Demy. Και λέμε κόρη, γιαυτί εκείνμη την περίοδο που έγινε η παρακάτω φωτογράφιση η Demy και η Δέσποινα έπαιζαν τη μαμά με την κόρη στο μιούζικαλ Mama mia. Αν όντως μιλάμε για το ίδιο φόρεμα, πρόκειται για ένα item από την ready to wear συλλογή του οίκου Yves Saint Laurent, που είναι ιδανικό για λαμπερές εμφανίσεις. Και τα δύο κορίτσια ήταν υπέροχα!

https://www.instagram.com/p/BPhpHTxjG6-