Η συγκινητική αφιέρωση της Madonna για τον θάνατο του αδελφού της

2016 Invision

Η βασίλισσα της pop έχει βυθιστεί στο πένθος και αποχαιρέτησε τον αδελφό της με τον δικό της τρόπο.

Ένα ακόμη χτύπημα δέχτηκε η Madonna, η οποία τον τελευταίο καιρό σχολιάζεται κυρίως αρνητικά από τον Τύπο. Τόσο οι αλλαγές στην συμπεριφορά της, όσο και στην εμφάνιση της πυροδότησαν αντιδράσεις και προκάλεσαν την δημόσια τοποθέτησή της περί πλαστικών επεμβάσεων.

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστή η απώλεια του μεγαλύτερου αδερφού της, Anthony Ciccone που πέθανε σε ηλικία 66 ετών. Την θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο σύζυγος της αδερφής της βασίλισσας της pop, Joe Henry.

Η Madonna απαντά για τις πλαστικές και το πρήξιμο από το χειρουργείο

To συγκινητικό post της Μadonna

Η βασίλισσα της pop απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα αδελφό της με μια συγκινητική αφιέρωση μέσω Instagram-story. Πριν λίγες ώρες η Μadonna ανέβασε μια φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί με τον Anthony Ciccone και άλλους φίλους. Όπως η ίδια τόνισε θυμήθηκε με αγάπη τη σοφία που της μετέδωσε, από τη διαφορετική θρησκεία και τους αγαπημένους του μυθιστοριογράφους έως και τις μουσικές προτάσεις του.

«Ευχαριστώ που με συγκλόνισες ως νεαρό κορίτσι και με σύστησες στον Charlie Parker, τον Miles David, τον Βουδισμό, τον Ταοϊσμό, τον Charles Bukowski, τον Richard Brautigan, τον Jack Kerouac, την επεκτατική σκέψη έξω από το κουτί. Φύτεψες πολλούς σημαντικούς σπόρους», έγραψε η 64χρονη σταρ.

Η άγνωστη (κακή) σχέση της Madonna με τον αδελφό της

Η Madonna γεννήθηκε στο Μichigan από καθολικούς γονείς, μεγάλωσε στα προάστια του Detroit και είχε πέντε αδέλφια, το μεγαλύτερο από τα οποία ήταν ο Anthony, που γεννήθηκε δύο χρόνια πριν από εκείνη, το 1956.

Όταν εκείνη μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1978 για να ασχοληθεί με τον χορό ο αδελφός της παρέμεινε στο Μichigan, δουλεύοντας κατά καιρούς για τον πατέρα τους, πριν κυλήσει στον αλκοολισμό και μείνει άστεγος. Τα αδέρφια είχαν μια δύσκολη σχέση όλα αυτά τα χρόνια και ο Anthony είχε μιλήσει εναντίον της Madonna, αλλά και της υπόλοιπης οικογένειάς του, κατηγορώντας τους ότι δεν νοιάζονται για εκείνον.

«Είμαι ένα μηδενικό στα μάτια τους, ένα μη-πρόσωπο, μια ντροπή. Αν πάγωνα μέχρι θανάτου, η οικογένειά μου πιθανώς δεν θα το μάθαινε ούτε θα νοιαζόταν γι’ αυτό για έξι μήνες», είχε δηλώσει τo 2011 ο Ciccone στην Daily Mail.

«Δεν την αγάπησα ποτέ από την αρχή, ποτέ δεν με αγάπησε. Δεν αγαπήσαμε ποτέ ο ένας τον άλλον», ομολόγησε για την διάσημη αδερφή του.

Έπειτα από αρκετά χρόνια η οικογένεια της τραγουδίστριας είχε δηλώσει ότι θα τον στηρίξει γιατί εκείνος υποστήριζε πως η οικογένειά του του είχε γυρίσει την πλάτη.

Σε δήλωσή του, ο Joe Henry, σύζυγος της αδελφής της Madonna, της Melanie Ciccone, έγραψε: «Ο κουνιάδος μου, Anthony Gerard Ciccone, εγκατέλειψε τα επίγεια χθες το βράδυ. Τον ξέρω από τα 15 μου, από την άνοιξη της ζωής μας στο Μίσιγκαν. Έχουν περάσει περάσει τόσα χρόνια».

Και πρόσθεσε: «Ο Αnthony ήταν ένας περίπλοκος χαρακτήρας κι ένας θεός ξέρει πόσο. Μπλέξαμε κάποιες φορές, όπως κάνουν τα αληθινά αδέρφια. Αλλά τον αγαπούσα και τον καταλάβαινα καλύτερα από ό,τι μερικές φορές ήμουν πρόθυμος να το αφήσω να περάσει».

Πηγή κεντρικής: madonna

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης