Η Madonna στέλνει μήνυμα στον Πάπα και ζητά άφεση αμαρτιών μέσω Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Η Madonna στέλνει μήνυμα στον Πάπα και ζητά άφεση αμαρτιών μέσω Twitter

Μετά από 20 χρόνια που ήταν η βλάσφημη για το Βατικανό ζητά θρησκευτική ανακωχή και στέλνει μήνυμα στον Πάπα. Το οποίο δεν είναι τρολάρισμα. 

Εκεί που λέγαμε ότι τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα από εκείνη, η Madonna βρίσκει πάντα τρόπο για να κάνει την διαφορά. Αυτή τη φορά το έφτασε σε...ανώτερο επίπεδο. Με μήνυμα της στο Twitter προς τον Πάπα και το επίσημο προφίλ του Ποντίφηκα, του ζητά να συναντηθούν. Ο λόγος, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/p/CdMTQQZAtZi

«Δεν είναι δίκαιο»

Η Ιταλικής καταγωγής τραγουδίστρια, δύο δεκαετίες πριν, όταν ήταν και στο απόγειο της δόξας της, είχε προκαλέσει αρκετές φορές τα χρηστά ήθη, τόσο με τα τραγούδια της, όσο και με τις τολμηρές φωτογραφίσεις της. Τώρα μάλλον θέλει να αποδείξει ότι αυτά αφορούσαν μόνο την δουλειά της και σε καμία περίπτωση δεν ήταν δείγμα της ηθικής της. Οι υπεύθυνοι του Βατικανού την είχαν ψέξει αρκετές φορές για βλάσφημη συμπεριφορά, αλλά τώρα ζητά άφεση αμαρτιών.

madonna.JPG

Με μήνυμα της μέσω Twitter, προς τον Πάπα, ζητά να αλλάξει η σχέση της με την εκκλησία. Και όπως γράφει: «Χαίρετε Πάπα Φραγκίσκε. Είμαι καλή καθολική. Το ορκίζομαι. Δηλαδή δεν μπορώ να ορκιστώ. Έχουν περάσει κάποιες δεκαετίες από την τελευταία μου εξομολόγηση. Θέλετε να συναντηθούμε κάποια μέρα για να συζητήσουμε κάποια πολύ σημαντικά θέματα; Mε έχουν αφορήσει τρεις φορές. Δεν είναι δίκαιο».

Να θυμίσουμε πως το 2006 η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, παραλίγο να την είχε αφορήσει, όταν παρουσίασε μέσα στην Ρώμη, το show όπου σταυρωνόταν πάνω στην σκηνή, μιλώντας ανοιχτά για την βλάσφημη τραγουδίστρια. Σε διάφορες συνεντεύξεις της μάλιστα είχε δηλώσει πως δεν τα πάει καλά με τους κανόνες, και ειδικά τους θρησκευτικούς. Πάντως αν γίνει συνάντηση μεταξύ Πάπα και Madonna θα είναι η συμφιλίωση της χρονιάς.

Lourdes Leon: Η κόρη της Madonna αποκαλύπτει - «Η μαμά μου θέλει να ελέγχει τα πάντα στη ζωή μου»