Η Βανδή αλά Victoria Beckham και η Γαρμπή με look σαν της Madonna άφησαν άφωνο το κοινό του J2US

Η Βανδή αλά Victoria Beckham και η Γαρμπή με look σαν της Madonna άφησαν άφωνο το κοινό του J2US

Ένα Σάββατο ακόμα που οι fans του J2US ενθουσιάστηκαν με το look της Δέσποινας Βανδή και της Καίτης Γαρμπή, αλλά και της σύγχρονης Σταχτοπούτας, Κατερίνας Στικούδη.

Ο προημιτελικός του Just the 2 of Us ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου (17/12) με κέφι και τραγούδι, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε επεισόδιο. Με το που καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι αυτήν τη φορά οι αποχωρήσεις θα είναι 2 και όχι 1, ενώ στη συνέχεια υποδέχθηκε την κριτική επιτροπή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Δέσποινα Βανδή είχε επιλέξει ένα ιδιαίτερο και διαφορετικό hair look, το οποίο θύμισε στους fans του Twitter τη Victoria Beckham, η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε σαν... Madonna, η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν απαστράπτουσα μέσα στο βελούδο ρούχο της, ενώ η Κατερίνα Στικούδη μεταμορφώθηκε σε σύγχρονη Σταχτοπούτα.

Ματίνα Νικολάου-Βασίλης Πορφυράκης: Το σπίτι τους είναι ένα ησυχαστήριο γεμάτο J2US ζεστασιά

Η «μάχη» ανάμεσα σε Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή στο J2US

Από την έναρξη του J2US επικράτησε ένας πανικός στο Twitter με τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή και της Καίτης Γαρμπή. Τα tweets εναλλάσσονταν και πραγματικά δόθηκε «μάχη» ανάμεσα στο ποια είναι η ομορφότερη: η DeVa (aka Δέσποινα Βανδή) ή η Καιτούλα που αγαπούσες. Απάντηση ξεκάθαρη δεν υπήρξε, γιατί και οι δύο ήταν εξίσου λαμπερές και εντυπωσιακές.

Η Δέσποινα Βανδή, όπως μας έχει συνηθίσει, επέλεξε περούκα και αυτό το Σάββατο με το χτένισμα να έχει επιμεληθεί ο προσωπικός της hairstylist, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Η 53χρονη τραγουδίστρια βγήκε on air με πολύ κοντό καρέ, το οποίο έφτανε λίγο κάτω από τα αυτιά, είχε έντονη χωρίστρα στο πλάι και ήταν σε καστανό χρώμα που άνοιγε στις άκρες. Και πολύ σωστά κάποιος fan στο Twitter επεσήμανε ότι η DeVa θυμίζει πολύ τη Victoria Beckham όπως ήταν στα 00’s. Όσο για το outfit; Η Δέσποινα επέλεξε δημιουργία Celia Kritharioti σε ασημί.

Η Καίτη Γαρμπή, από την άλλη, «ψήφισε» μεταλλιζέ μοβ κοστούμι και ολοκλήρωσε το look με ένα χτένισμα που πολλές φορές έχει επιλέξει στο J2US: με μαλλιά πιασμένα μισά πάνω και μισά κάτω ή αλλιώς half up. Όπως έγραψε, μάλιστα, η ίδια στο Instagram, η εμφάνισή της ήταν εμπνευσμένη από τη Madonna. Αμέσως το κοινό έσπευσε να την αποθεώσει λέγοντας ότι είναι «θεάρα» και «αρχόντισσα».

Η σύγχρονη Σταχτοπούτα, Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε στο backstage τα ζευγάρια του J2US ως άλλη σύγχρονη Σταχτοπούτα, όπως τη χαρακτήρισε το κοινό στο Twitter. Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια φόρεσε ένα maxi, χρυσό φόρεμα με κρύσταλλα κι εντυπωσιακό μπούστο, ενώ ολοκλήρωσε το look με έντονες μπούκλες στα μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CmR7NZBDbX7

Το μακιγιάζ της ήταν εξίσου εντυπωσιακό με glitter σκιά σε ασημί και ροζ-χρυσό, ενώ το bold δαχτυλίδι της ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση.