Η αγνώριστη από τις αισθητικές επεμβάσεις Madonna σόκαρε το κοινό στο Twitter στα βραβεία Grammy

Κατερίνα Μπούσιου
Η αγνώριστη από τις αισθητικές επεμβάσεις Madonna σόκαρε το κοινό στο Twitter στα βραβεία Grammy

 (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

(C)Kevin Mazur

«Who's that girl?» όπως αναρωτιόταν και η ίδια η Madonna στο τραγούδι της. Δεν είναι πια η Queen της Pop αλλά ένα κακό αποτέλεσμα αποτυχημένων πλαστικών επεμβάσεων. 

H 65η απονομή των μουσικών βραβείων Grammy, στην πρώτη εκδήλωση μετά την πανδημία, είχε λαμπερούς αστέρες και μία και μόνο βασίλισσα, την Beyonce. Γιατί μία άλλη βασίλισσα, εκείνη της pop Madonna, ήταν σκιά του εαυτού της.

Οι επαναλαμβανόμενες και αποτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις την μεταμόρφωσαν σε ένα διαφορετικό άνθρωπο και το κοινό που βρισκόταν στην αρένα του Crypto.com σοκαρίστηκε όταν ανέβηκε στην σκηνή ως guest star για να τραγουδήσει.

Το δεύτερο σοκ, ήρθε από ένα μεγάλο κύμα σχολίων στο Twitter. Οι φαν της 64χρονης τραγουδίστριας την παρακαλούν να αφήσει το μάταιο κυνήγι της αθανασίας. Γιατί όμως η Madonna έσβησε τις περισσότερες φωτογραφίες της από το παρελθόν της στο Instagram ακολουθώντας την τακτική της Lopez;

https://www.instagram.com/p/CoTnK7ZgFF6

Πρησμένη και παραμορφωμένη

Η αλλοτινή επαναστάτρια της μουσικής Madonna, ανέβηκε στην σκηνή και παρά το χειροκρότημα που έλαβε από τους συναδέλφους της, είχε δημιουργήσει μία αμηχανία στην αίθουσα. Ζήτησε από το κοινό της να κάνουν θόρυβο, αλλά δεν είχε καταλάβει ότι η ίδια με την εικόνα της είχε ήδη δημιουργήσει εκκωφαντική σιωπή.

«Είμαι εδώ για να ευχαριστήσω όλους τους επαναστάτες εκεί έξω που ανοίγουν νέους δρόμους. Εσείς -όπως και όλοι όσοι κάνετε θόρυβο εκεί έξω - πρέπει να ξέρετε ότι η τόλμη σας δεν περνά απαρατήρητη».

Η μεγάλη της αλλαγή ήταν εμφανής από πέρισυ από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στο Instagram. Κάποιοι τις είχαν αποδώσει στα φίλτρα. Η πικρή αλήθεια ήταν πως η Madonna έκανε επαναλαμβανόμενες αισθητικές επεμβάσεις για να βάλει όγκο στα ζυγωματικά της, να διορθώσει τις ρυτίδες στα μάτια κάνοντας και βλεφαροπλαστική, να βάλει υαλουρονικό στα χείλη και να καλύψει τις γραμμές στο λαιμό της, λόγω ηλικίας.

65th GRAMMY Awards - Show

(Photo by Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

(C)Kevin Mazur

Η ολική αναγέννηση δεν έφερε την ανανέωση. Έγινε μία καρικατούρα. Ακόμη και οι πιο θερμοί της οπαδοί δήλωναν σοκαρισμένοι με σχόλιά τους στο Twitter: «Ας αφήσει το κυνήγι της αθανασίας», «Είναι πια αγνώριστη», «Πιο χάλια δεν θα μπορούσε να είναι», ήταν μερικά από αυτά.

Η Madonna έχει σβήσει τις περισσότερες φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram όπως έκανε και πριν λίγο καιρό και η Lopez, συνδυάζοντάς την με την ανανέωση στην εικόνα της. Μόνο που πρόκειται για ολική παραμόρφωση.

Η Madonna στέλνει μήνυμα στον Πάπα και ζητά άφεση αμαρτιών μέσω Twitter

Και είναι τουλάχιστον λυπηρό το θέαμα και άδικο για την μεγάλη και σπουδαία της πορεία. Η ανάγκη να μην συμβιβαστεί με τον χρόνο που περνά, την έφερε σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια ρετους, η οποία είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα της δημιουργήσει και ψυχολογικά προβλήματα, μόλις καταλάβει ότι είναι κατά πολύ χειρότερη από πριν.

https://www.instagram.com/p/CoLBnxTPSmR