Το αμύθητο ποσό που θα λάβει η Vanessa Bryant για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα

Invision

Η χήρα του αείμνηστου μπασκετμπολίστα προσέφυγε στην δικαιοσύνη και δικαιώθηκε πανηγυρικά. 

Τον Αύγουστο του 2022 το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Los Angeles αποφάσισε πως η Vanessa Bryant θα λάβει το ποσό των 16 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση για τη διαρροή φωτογραφιών από το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του Kobe και της Gigi Bryant.

H απόφαση που δικαιώνει τη Vanessa Bryant

Σύμφωνα με το People το Συμβούλιο Εποπτών της Κομητείας του L.A προέβη σε νέα διευθέτηση και έκρινε πως η χήρα του μπασκετμπολίστα πρέπει να λάβει το ποσό των 28,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την επιτυχή κορύφωση της θαρραλέας μάχης της κ. Bryant για την απόδοση ευθυνών σε εκείνους που συμμετείχαν σε αυτή την τραγελαφική συμπεριφορά», δήλωσε ο δικηγόρος της Vanessa Bryant, Luis Li.

Και πρόσθεσε: «Αγωνίστηκε για τον σύζυγό της, την κόρη της και για όλους εκείνους στην κοινότητα των οποίων η οικογένεια θανόντων αντιμετωπίστηκε με παρόμοια ασέβεια. Ελπίζουμε ότι η νίκη της στη δίκη και αυτός ο διακανονισμός θα βάλει τέλος σε αυτή την πρακτική».

Ραγίζει καρδιές η Vanessa Bryant για τη δεύτερη Πρωτοχρονιά χωρίς τον Kobe και την κόρη τους

Μαζί με τον θρύλο του ΝΒΑ και την κόρη του, άλλοι επτά επιβάτες της μοιραίας πτήσης της 26ης Ιανουαρίου 2020 έχασαν τη ζωή τους.

Η χήρα του αείμνηστου μπασκετμπολίστα θα δωρίσει το ποσό της αποζημίωσης στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Mamba and Mambacita Foundation». Το συγκεκριμένο ίδρυμα συνεχίζει το όραμα του Kobe και της Gianna προσφέροντας ευκαιρίες σε μη προνομιούχους νέους αθλητές.

Η απόφαση των εννέα ενόρκων ήταν ομόφωνη καθώς εξέφρασαν τη συμφωνία τους με τη θέση της Vanessa Bryant ότι οι φωτογραφίες που τράβηξαν αστυνομικοί και πυροσβέστες του Los Angeles παραβίασαν την ιδιωτικότητά της και προκάλεσαν συναισθηματικό στρες στην ίδια και τα υπόλοιπα παιδιά της, παρόλο που οι μακάβριες φωτογραφίες από την πτώση του ελικοπτέρου και τα θύματα ανάμεσα στις λαμαρίνες δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Το τραγικό δυστύχημα

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύει το Associated Press, ο πιλότος του ελικοπτέρου ενδεχομένως αποπροσανατολίστηκε λόγω της έντονης ομίχλης και έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους. Δεν είναι τυχαίο πως κατά τη διάρκεια της πτήσης είχε αναφέρει μέσω του ασυρμάτου στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ότι πετούσε στα 4.000 πόδια, πάνω από πυκνά σύννεφα για να έχει καλύτερη ορατότητα ενώ στην πραγματικότητα το ελικόπτερο έπεφτε, με αποτέλεσμα να συντριβεί στο Calabasas της Καλιφόρνια.

Το ελικόπτερο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο John Wayne στη Santa Ana και κατευθυνόταν προς την Αθλητική Ακαδημία Mamba στο Newbury Park όπου 13χρονη κόρη του Kobe, Gigi Bryant θα συμμετείχε σε έναν αγώνα μπάσκετ. Η νεαρή Gigi θεωρούταν από πολλούς η συνέχεια του Kobe Bryant, αφού ασχολούνταν επαγγελματικά με το μπάσκετ με μεγάλη επιτυχία. Ο μπαμπάς της ήταν ο no1 υποστηρικτής της και την συνόδευε σε κάθε της αγώνα. Δυστυχώς όμως η μοίρα επιφύλασσε άλλα σχέδια αφού μπαμπάς και κόρη βρήκαν τραγικό θάνατο στην μοιραία πτήση.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης