Η κόρη του Kobe Bryant θα γίνει μοντέλο: Η ανακοίνωση στο Instagram

Η κόρη του Kobe Bryant θα γίνει μοντέλο: Η ανακοίνωση στο Instagram

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Natalia Bryant.

Λίγες ημέρες μετά την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον τραγικό θάνατο τουKobe Bryant και της κόρης του Gianna, η σύζυγος του αδικοχαμένου θρύλου του NBA έκανε μια αποκάλυψη που την χάρισε και πάλι χαμόγελο στα χείλη.

H περήφανη μαμά έκανε repost την ανακοίνωση του διάσημου πρακτορείου μοντέλων IMG που αναφέρει πως η 18χρονη κόρη της Natalia Bryant υπέγραψε συμβόλαιο και ανήκει πλέον στη μεγάλη ομάδα μοντέλων μαζί με ονόματα όπως η Gigi Hadid.
Η 38χρονη Vanessa Bryant δημοσίευσε την ασπρόμαυρη φωτογραφία της Natalia και την ανακοίνωση στην οποία μιλούσε η κόρη της και εξηγούσε:

«Πάντα μου άρεσε η μόδα από μικρή ηλικία. Λατρεύω τη βιομηχανία και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήθελα να γίνω μοντέλο. Υπάρχουν πολλά που θέλω να μάθω και νιώθω πως είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να εκφράσω δημιουργικά τον εαυτό μου. »

Την ανακοίνωση της συνεργασίας της κόρης του Kobe με το μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, δημοσίευσαν και άλλα μεγάλα μοντέλα όπως η Gigi Hadid και η Cindy Crawford.Δες την ανακοίνωση της Natalia παρακάτω

DPG Network