Ραγίζει καρδιές η Vanessa Bryant για τη δεύτερη Πρωτοχρονιά χωρίς τον Kobe και την κόρη τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ραγίζει καρδιές η Vanessa Bryant για τη δεύτερη Πρωτοχρονιά χωρίς τον Kobe και την κόρη τους

Η σύζυγος του αδικοχαμένου μπασκετμπολίστα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Κobe και της Gigi Bryant.

Μια δύσκολη περίοδο διανύει η Vanessa Bryant, σύζυγος του αδικοχαμένου σταρ του NBA, Kobe Bryant αφού για δεύτερη συνεχή χρονιά περνά την περίοδο των εορτών χωρίς τον άντρα και την κόρη τους. Ο άτυχος μπασκετμπολίστας επέβαινε μαζί με την 13χρονη κόρη του Gianna (Gigi), στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη στις 26 Ιανουαρίου του 2020 στην Καλιφόρνια.

Το τραγικό δυστύχημα

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύει το Associated Press, ο πιλότος του ελικοπτέρου ενδεχομένως αποπροσανατολίστηκε λόγω της έντονης ομίχλης και έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους. Δεν είναι τυχαίο πως κατά τη διάρκεια της πτήσης είχε αναφέρει μέσω του ασυρμάτου στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ότι πετούσε στα 4.000 πόδια, πάνω από πυκνά σύννεφα για να έχει καλύτερη ορατότητα ενώ στην πραγματικότητα το ελικόπτερο έπεφτε, με αποτέλεσμα να συντριβεί στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Το ελικόπτερο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο John Wayne στη Santa Ana και κατευθυνόταν προς την Αθλητική Ακαδημία Mamba στο Newbury Park όπου 13χρονη κόρη του Kobe, Gigi Bryant θα συμμετείχε σε έναν αγώνα μπάσκετ. Η νεαρή Gigi θεωρούνταν από πολλούς η συνέχεια του Kobe Bryant, αφού ασχολούνταν επαγγελματικά με το μπάσκετ με μεγάλη επιτυχία. Ο μπαμπάς της ήταν ο no1 υποστηρικτής της και την συνόδευε σε κάθε της αγώνα. Δυστυχώς όμως η μοίρα επιφύλασσε άλλα σχέδια αφού μπαμπάς και κόρη βρήκαν τραγικό θάνατο στην μοιραία πτήση.



H συγκινητική ανάρτηση της Vanessa Bryant

kobe gigi

Η Vanessa Bryant δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί Instagram μια φωτογραφία του Kobe με την Gigi από τον αγώνα μπάσκετ Dallas Mavericks-Los Angeles Lakers, όπου μπαμπάς και κόρη είχαν δώσει το παρών λίγο πριν φύγουν από τη ζωή.

«Τα μωρά μου. Ο κόσμος μου. Πριν από 2 χρόνια», έγραψε η Vanessa Bryant εμφανώς συγκινημένη που δεν θα υποδεχθεί το νέο έτος με τον σύζυγο και την λατρεμένη της κόρη. Στις 20 Ιανουρίου θα συμπληρωθούν 2 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του Kobe και της κόρης τους και όπως είναι απολύτως λογικό η Vanessa Bryant είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά.



Πηγή κεντρικής: @vanessabryant

nataliabryant

Η κόρη του Kobe Bryant θα γίνει μοντέλο: Η ανακοίνωση στο Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή ήταν η αιτία που έπεσε το ελικόπτερο που επέβαινε ο Kobe Bryant

Η χήρα του Kobe Bryant ζει με τον φόβο της διαρροή των φωτογραφιών του τραγικού δυστυχήματος