Η Μαγγίρα στηρίζει Καινούργιου και η Κατερίνα στηρίζει Μπέττυ: Ποιος θα μιλήσει για πλαστικές τώρα;

Η Μαγγίρα στηρίζει Καινούργιου και η Κατερίνα στηρίζει Μπέττυ: Ποιος θα μιλήσει για πλαστικές τώρα;

«Τη θες τώρα κι εσύ την Κατερίνα Καινούργιου σου», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Αυτό το αστείο με τα σχόλια χρηστών στο Instagram και στο Twitter για τις παρουσιάστριες και το αν έχουν κάνει πλαστικές, θα πρέπει να σταματήσει. Τουλάχιστον η προσπάθεια ξεκίνησε από την Κατερίνα Καινούργιου και συνεχίζεται επάξια από την Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Καινούργιου απαντά στις πλαστικές

Η Καινούργιου που και ανοιχτά για τις πλαστικές της έχει μιλήσει και πολλές κατηγορίες έχει ακούσει, απαντά πλέον με τον τρόπο που (τους) πρέπει σε εκείνους που τολμούν να σχολιάσουν την εμφάνισή της. Και σε πρόσφατο σχόλιο για το ότι κινδυνεύει να «λιώσει», η Κατερίνα απάντησε με epic τρόπο.

Αυτή την πορεία φαίνεται πως θα υιοθετήσει και η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία έκανε μία ανάρτηση στο Instagram με συνομιλία που είχε μια follower της η οποία σχολίασε πως αν δεν είχε κάνει καμία πλαστική επέμβαση θα ήταν πιο όμορφη.

Μπέττυ κατά follower

«Αν δεν είχες φτιαχτεί με πλαστικές και διάφορα, θα ήσουν πιο όμορφη. Χάνεται, κάποιες δεν (ανα)γνωρίζεστε πια» της έγραψε η follower και η Μπέττυ Μαγγίρα της απάντησε:

kainoyrgioy_twitter27.png

«Τη θες τώρα κι εσύ την Κατερίνα Καινούργιου σου. Τι τραβάμε και εμείς οι σελέμπριτιζ. Κατερίνα συμπάσχω», κάνοντας tag της Κατερίνα Καινούργιου.

Η Καινούργιου έκανε repost το story με ένα emoji και πρέπει να της αναγνωρίσουμε πως και στο παρελθόν έχει πει

«Έχω ακούσει πάρα πολλά για την εικόνα μου. Έχω κατηγορηθεί κι έχω επαινεθεί. Προσπάθησα πολύ να βελτιώσω και το μέσα και το έξω μου. Δεν πλακώνομαι στις πλαστικές. Ναι, έκανα πλαστική και ήταν επίπονη μπορώ να πω. Το να μπεις στη διαδικασία να είσαι τόσες ώρες στο χειρουργείο, να διαθέσεις χρήματα και να πονέσεις για να βελτιώσεις την εικόνα σου, κάτι σημαίνει. Όποια γυναίκα το κάνει, χωρίς να φτάνει στην υπερβολή, της βγάζω το καπέλο. Μια γυναίκα που γυμνάζεται, προσέχει και χτίζει την εικόνα της, την επαινώ, δεν την κατακρίνω… Στο παρελθόν, κι εγώ όταν ήμουν πιο μικρή, πείραξα τα χείλη μου. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω σταματήσει αυτό το χόμπι, γιατί θεωρώ ότι λίγο να πειράξεις κάτι στα χείλη σου, μπορεί να παραμορφωθεί το πρόσωπό σου. Κορίτσια σας το λέω εγώ που το έχω κάνει πιο μικρή, τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθώ να τα αφήνω για να ηρεμούν, για να μην δείχνει άσχημο το πρόσωπό μου. Πειράξτε διακριτικά. Όσο μεγαλώνουμε τα χείλη αλλάζουν, είναι ότι χειρότερο μπορείτε να κάνετε. Γνώμη μου, που είμαι πολύ υπέρ και έχω κάνει και πάνω μου. Επειδή έχω δει άσχημα αποτελέσματα και σε εμένα» είπε χαρακτηριστικά στο παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου.

Η δύσκολη σχέση ανάμεσα σε Καινούργιου- Μαγγίρα:

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα είχε χωρίσει από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και είχε κάνει ένα ταξίδι στο Παρίσι. Από το τρέιλερ της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα τότε, η Κατερίνα Καινούργιου θεώρησε ότι ήταν μια προσωπική αιχμή κατά της ίδιας από την Μαγγίρα και την ομάδα της.

«Δεν έχω λόγια γι’ αυτή τη μικροπρέπεια, θλίψη, μόνο θλίψη. Με έπιασε σφίξιμο στο στομάχι πόσο χυδαίο, δεν πειράζει, είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω από τη μέση, θλίψη μόνο», είχε γράψει τότε η Καινούργιου.

https://www.instagram.com/p/CWQ407LqMEH

Φανερά πικραμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά»

Η Κατερίνα επιατρέφοντας στην εκπομπή της, ήταν φανερά στεναχωρημένη και είχε πει πόσο χάλια ψυχολογικά ήταν:

«Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στην κωμωδία και στη σάτιρα. Ο Νίκος είναι ο μόνος παρουσιαστής που πήγε να παίξει με μονοκάμερο σε σήριαλ στην επαρχία. Ειλικρινά παιδιά φωτογραφίζω τα μηνύματα που δέχομαι και αφορούν στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω! Γυρνάω σπίτι μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά. Είναι τόσο ακραίο όλο αυτό. Βρίσκομαι σε μια ευάλωτη φάση της ζωής μου και όταν ο άλλος σε χτυπάει κι άλλο κι άλλο κι άλλο, λες δεν γίνεται!».

Ο πατέρας της παρουσιάστριας έδωσε τότε τη δική του απάντηση στη Μπέττυ Μαγγίρα θέλοντας να υπερασπιστεί την κόρη του.

«Κα Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 χρονών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί!», έγραψε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου, Δημήτρης Καινούργιος.

Λίγο καιρό αργότερα, η Μπέττυ είχε υποστηρίξει πως δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση με την Κατερίνα.