Baby boom! Έγκυος για τρίτη φορά η Κλέλια Πανταζή

Baby boom! Έγκυος για τρίτη φορά η Κλέλια Πανταζή

Με μια απίθανη οικογενειακή πόζα και με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να ξεχωρίζει, η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε την τρίτη εγκυμοσύνη της. 

Τα φετινά γενέθλια της Κλέλιας Πανταζή ήταν ξεχωριστά και έκρυβαν εκπλήξεις.

H πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής που έγινε μαμά για δεύτερη φορά τον περασμένο Ιανουάριο ετοιμάζεται να αποκτήσει το τρίτο της παιδάκι!

Baby boom για την Κλέλια!

Η αποκάλυψη για το baby boom έγινε στον λογαριασμό της 38χρονης αθλήτριας, όπου και πόζαρε πρωτότυπα μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο και τους δύο γιους της και μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

https://www.instagram.com/p/Cp9-Iz0ocE8

Η Κλέλια έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 08 Δεκεμβρίου του 2019 και ο δεύτερος γιος της ήρθε στις 3 Ιανουαρίου του 2022.

Τον Μάιο του 2020 η Πανταζή γιόρτασε για πρώτη φορά την γιορτή της μητέρα και είχε πει στο Queen.gr

«Απολαμβάνω τη στιγμή που θηλάζω τον γιο μου και κάθε τι καινούριο που ανακαλύπτω ότι κάνει. Λέω «Α, χαμογέλασε» , «Α, άρχισε να στέκεται λίγο στα ποδαράκια του», «Γύρισε μπρούμυτα». Όλες αυτές οι πρώτες φορές είναι φανταστικές. Τις απολαμβάνουμε, βγάζουμε φωτογραφίες, τραβάμε βίντεο, από όλα. Και φυσικά απολαμβάνω και τη στιγμή του μπάνιου πάρα πολύ. Του μικρού του αρέσει πολύ το μπανάκι. Είναι πλέον η ρουτίνα του και ξέρει ότι όταν κάνουμε μπάνιο, μετά θα φάει και θα κοιμηθεί.

https://www.instagram.com/p/Cm8hApIol29

Μιλώντας στο Mothersblog.gr για την επιθυμία να γίνει μαμά, η Κλέλια είχε πει:

Κλέλια Πανταζή: «Είμαι ευτυχισμένη. Ήταν το όνειρό μου να κάνω οικογένεια»

«Στο λέω ειλικρινά, ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια! Αφού και στο μαιευτήριο φαντάσου έλεγαν «Πάμε στο δωμάτιο της ευτυχισμένης μαμάς!». Μου έλεγαν «Μπορεί να πονάς, να είσαι κουρασμένη, αλλά είσαι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!». Από την ώρα που μπήκα στο μαιευτήριο μέχρι και που βγήκα, ήμουν έτσι.

Επειδή μένουμε στην ίδια πολυκατοικία με τους γονείς και την αδερφή μου, υπάρχει αρκετή βοήθεια. Επίσης όταν γυρίζει ο άντρας μου από τη δουλειά, επειδή δεν έχει δει τον μικρό όλη μέρα, τον αναλαμβάνει εκείνος, οπότε είναι η στιγμή που θα μείνει χρόνος για εμένα. Μου αρέσει όμως να κάνω πράγματα και μαζί με τον γιο μου. Δηλαδή και προ καραντίνας, μου άρεσε να τον παίρνω στα ψώνια ή στη βόλτα μου».