Η Ροζάνα Κουτσούκου του GNTM ζει το όνειρο: Μετακόμισε στην Ταϊλάνδη και είναι πιο fit από ποτέ

Η Ροζάνα Κουτσούκου του GNTM ζει το όνειρο: Μετακόμισε στην Ταϊλάνδη και είναι πιο fit από ποτέ

Η 25χρονη ζει τον απόλυτο έρωτα στο Phuket και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

H Ροζάνα Κουτσούκου έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό το 2018 από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Η κοκκινομάλλα Μυκονιάτισσα ήταν η αδυναμία του Δημήτρη Σκουλού και ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν ιδιαίτερα μέσα στο παιχνίδι, για την καλοσύνη, την εργατικότητα και την ευγένειά της.

Η «Ηλιαχτίδα» του GNTM ήταν ένα από το μεγάλα φαβορί ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του διαγωνισμού. Μετά την αποχώρησή της η 25χρονη επέστρεψε στο Νησί των Ανέμων όπου είναι το σπίτι της και εργάζεται εκεί στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού.

Το μόνιμα χαμογελαστό κορίτσι, έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία 5 χρόνια και έχει μια άκρως ανανεωμένη εικόνα.

Δεν αδυνάτισε μόνο η Ξανθούλα: Έχεις δει το σώμα της Ροζάνας Κουτσούκου με μαγιό;

Η Ροζάνα ερωτεύτηκε και ζει το όνειρό της στην Ταϊλάνδη

Το νεαρό μοντέλο είναι σε σχέση με τον Κώστα Παπαναγιώτου και δείχνει πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν σταματά να μοιράζεται κοινές #couplegoals φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντάς μας στιγμιότυπα από την νέα τους καθημερινότητα.

https://www.instagram.com/p/ComYPpXDk7E

Ροζάνα και Κώστας έχουν μετακομίσει τους τελευταίους μήνες στην Ταϊλάνδη όπου εργάζονται σε πολυτελές Ασιατικό εστιατόριο. Οι δυο τους ήρθαν κοντά στην Μύκονο καθώς δούλευαν μαζί σε γνωστό ξενοδοχείο αλλά και στο υποκατάστημα που διατηρεί η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων στο νησί.

https://www.instagram.com/p/CoNjfd5DeJO

Το μοντέλο και ο αγαπημένος της διακατέχονται από το ίδιο πάθος για δημιουργία και έχουν φτιάξει το δικό τους brand κοσμημάτων το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

https://www.instagram.com/p/CouAyRZjWXC

Η Ροζάνα έχει αποκτήσει την πιο fit εκδοχή της

H πρώην παίκτρια του GNTM έχει χάσει κιλά και η γράμμωσή της είναι ορατή στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει. Η νέα εικόνα της Ροζάνας είναι υγιής, θηλυκή και τα posts της μας δίνουν έμπνευση για τις προσεχείς καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CnHBf0_O5hq

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από τη νέα ζωή της Ροζάνας.

Πηγή κεντρικής: rozana_koutsoukou