Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ταΐζει την επτά μηνών κόρη του στο πιο cute video ever

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ταΐζει την επτά μηνών κόρη του στο πιο cute video ever

«Πασχαλινό αρνί σε βρεφική κρέμα έχετε;» ρωτάει ο 36χρονος Βουλευτής και δίνει την κρέμα στο μωρό του. 

Μάλλον με επιτυχία, γιατί η μικρούλα φαίνεται να γλύφει τα δάχτυλά της. Κυριολεκτικά.

«Το πιο ωραίο συναίσθημα στον κόσμο.. Καλωσήρθες στη ζωή μας μικρούλα💙Σε ευχαριστώ γι’ αυτό που με έκανες να νιώσω:) Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα σου @eleni__ath που 9 μήνες σε μεγάλωσε στην κοιλιά της με τόση αγάπη και σε έφερε στην αγκαλιά μας.» Με αυτά τα λόγια ο βουλευτής στην περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών και πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, καλωσόρισε στον κόσμο την κορούλα του πριν από 33 εβδομάδες. Από τότε τον βλέπουμε συχνά να μοιράζεται, με τους 42.000 followers του στο Instagram, στιγμές που ξεφεύγουν από τον πολιτικό του ρόλο και «αγκαλιάζουν» εκείνον του πατέρα, στιγμές μαζί της.

Επιτέλους κάποιος τα έβαλε με το γνωστό στερεότυπο για τις πετυχημένες γυναίκες

Σε παλαιότερα post, που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery, τον έχουμε δει να την ταΐζει με το μπιμπερό, να βγαίνει μαζί της βόλτα με το καρότσι, να παίζουν στον καναπέ αλλά και να είναι απλά αγκαλιασμένοι τα πρώτα λεπτά μετά τη γέννησής της. Στο τελευταίο video, όμως, που ανέβασε χθες, Δευτέρα του Πάσχα, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης φαίνεται να της δίνει την κρεμούλα της.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον 36χρονο Βουλευτή να κάνει αισθητή τη δημόσια παρουσία του στη Βουλή ή στα μέσα ενημέρωσης σε ό,τι αφορά θέματα πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά εξίσου σημαντικός γι’ αυτόν είναι και ο ρόλος του πατέρα και στο συγκεκριμένο video που θα δεις παρακάτω, αποκαλύπτει και αυτήν την τρυφερή πλευρά του με τρόπο που θα αγγίξει όλους τους νέους γονείς. Hashtag; #cutnessoverloaded

https://www.instagram.com/p/CrI7558MoKy