O Παναγιώτης Κωνσταντινίδης εκτός Survivor και το Twitter τρολάρει το πόσο All Star είναι

O Παναγιώτης Κωνσταντινίδης εκτός Survivor και το Twitter τρολάρει το πόσο All Star είναι

Μπορεί η καρδιά του Survivor All Star να χτυπάει σήμερα στον έκτακτο αγώνα Ελλάδας- Τουρκίας, όμως ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης έχει γίνει viral στο Twitter για τη φήμη αποχώρησής του και για το επικό «κοπέλα μου» στην Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star και ένας από αυτούς θα αποχαιρετήσει οριστικά το παιχνίδι επιβίωσης την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023.

Παναγιώτης εκτός Survivor

Και μπορεί σήμερα να δούμε τον έκτακτο αγώνα Ελλάδας- Τουρκίας, όμως το Twitter ασχολείται ήδη με την αποχώρηση στο Survivor All Star. Κι αυτό γιατί είχαν προκύψει spoilers που ήθελαν εκτός παιχνιδιού τον 45χρονο Σπύρο Μαρτίκα.

Τελικά, σύμφωνα με τα προγνωστικά του Twitter, είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης εκείνος που θα επιστρέψει στην Ελλάδα την εβδομάδα αυτή.

Ο Παναγιώτης άλλωστε, κατάφερε με μια ατάκα του προς την Σταυρούλα, να γίνει αντικέμενο σχολιασμού. Βλέπεις, μιλώντας στην Χρυσαειδή, ο Κωνσταντινίδης την αποκάλεσε «κοπέλα μου», κάτι που έκανε έξαλλο τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος και του ζήτησε να μιλάει καλύτερα.

Ο Παναγιώτης θα είναι ο τελευταίος παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο πριν το πάρτι και την ένωση των δύο ομάδων.

Εκτός Survivor ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης «ζει» το Ιnstagram-ικό όνειρο με την κούκλα σύντροφό του

Το Twitter πανηγυρίζει την αποχώρηση του Παναγιώτη, τον οποίο οι χρήστες τρολάρουν χωρίς έλεος.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

https://www.instagram.com/p/Cjkeb8AMXCw

Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1994 στην Αθήνα και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής και personal trainer. Πρόσφατα έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα στον χώρο της εστίασης, αποκτώντας ποσοστό σε γνωστό μαγαζί της Αράχωβας.

Ο 29χρονος έγινε ευρέως γνωστός το 2019 μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία όπου έφτασε ένα βήμα πριν από την πρόκριση στον τελικό. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο είχε βγει μόνο μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση.

Eκτός από την αθλητική ζωή ο νεαρός γυμναστής τρέφει μεγάλη αγάπη για την ταχύτητα και τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του. Στις αδυναμίες του προστίθενται η καλή ζωή, τα ταξίδια και τα extreme sports. Μια ματιά στο προφίλ που διατηρεί o 29χρονος στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσεις πως θα μπορούσε άνετα να εργάζεται ως μοντέλο ή influencer αφού κάθε του ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

Ο παίκτης των διάσημων έχει βρει το άλλο του μισό στο πλευρό της εξωτικής Εβελίνας Bandolera η οποία έχει καταγωγή από την Ελλάδα και τον Άγιο Δομίνικο. Η σύντροφος του γυμναστή μένει στον Πειραιά, εργάζεται ως μακιγιέρ και ασχολείται παράλληλα με την μεγάλη της αγάπη, το volley.

Αυτή τη στιγμή η αγαπημένη του Παναγιώτη πέταξε προς τη Θεσσαλονίκη για αγώνες volley και δεν έχει κάνει κάποιο ποστ για τον αγαπημένο της.