Στο νέο του Q&A ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα του

Τσακιρίδου Χριστίνα

Λίγο μετά την επιστροφή τους από τη Σίφνο ο παρουσιαστής και η influencer έκαναν βαλίτσες για την Γαλλική Ριβιέρα.

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πέρασαν ένα ανέμελο, οικογενειακό Πάσχα στην Σίφνο μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Ο παρουσιαστής και η influencer απόλαυσαν το ολιγοήμερο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα, «γέμισαν μπαταρίες» και τράβηξαν τις πιο #familygoals φωτογραφίες με τα Τανιμανιδάκια.

Το ταξίδι στις Κάννες

Λίγα 24ωρα μετά την επιστροφή τους από τις Κυκλάδες ο 41χρονος και η 34χρονη έκαναν ξανά βαλίτσες και ταξίδεψαν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις Κάννες. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε βόλτες και πόζαρε αγκαλιασμένο στη Γαλλική Ριβιέρα, δημοσιεύοντας αργότερα στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους.

Αυτή τη φορά ο παρουσιαστής και η influencer αποχωρίστηκαν για λίγο τις δίδυμες κόρες τους οι οποίες παρέμειναν στην Ελλάδα. Το ζευγάρι είχε ξαναβρεθεί στις Κάννες το 2021 για να δώσει το παρών σε συνέδριο με θέμα τηλεοπτικά projects και παραγωγές.

Ο παρουσιαστής του «Dragons' Den» και η σύζυγός του πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό φορώντας casual ρούχα και γυαλιά ηλίου.

Πάσχα με μαγιό: Μπόμπα, Παπουτσάκη & Μπόσνιακ με Νικολαΐδη βγήκαν ήδη παραλία με 4 διαφορετικά looks

H επιτυχημένη επιχειρηματίας του «Dragons' Den», Μαρία Χατζηστεφανή ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν την ανάρτηση του ζευγαριού αφήνοντας μερικά emojis με καρδούλες. Η σιδηρά κυρία της Rodial διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον παρουσιαστή αλλά και την σύζυγό του.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό album από το ταξίδι του ζευγαριού.

Το Q&A του Σάκη Τανιμανίδη και η αποκάλυψη για την επαγγελματική του ζωή

Ο παρουσιαστής έκανε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς του φίλους και έδωσε απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε θα έκανε ξανά το «World Party» και οι fans έδειχναν να συμφωνούν με το 94% να απαντά θετικά στο poll του.

Σε ερώτηση ενός follower o Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε πως στο σχολείο έβγαζε περίπου 17/20 και πως έχει σπουδάσει Τοπογράφος Μηχανικός στο πολυτεχνείο του ΑΠΘ ενώ αργότερα έκανε Business (MBA) στη Βοστώνη.

Όσον αφορά τα αγαπημένα μέρη που έχει επισκεφθεί μέχρι σήμερα ο παρουσιαστής μοιράστηκε το top 3 του με την Ισλανδία, το Τόκιο και την Τανζανία να είναι οι προορισμοί που ξεχώρισε.

Λίγο αργότερα ο 41χρονος δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο μας έδειξε το μεσημεριανό του γεύμα. Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία ο παρουσιαστής απόλαυσε μερικά μπιφτέκια, αβοκάντο, ντομάτα και φέτα. Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της εγχώριας showbiz και αυτό οφείλεται στην υγιεινή διατροφή που ακολουθεί σε συνδυασμό με γυμναστική.

Πηγή κεντρικής: sakiswp

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης