Η ξαφνική αδιαθεσία της Χριστίνας Μπόμπα χάλασε το ταξίδι αλλά όχι τη διάθεση του Σάκη Τανιμανίδη

Η ξαφνική αδιαθεσία της Χριστίνας Μπόμπα χάλασε το ταξίδι αλλά όχι τη διάθεση του Σάκη Τανιμανίδη

Στην Ολλανδία βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και λίγες ώρες, όμως ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας. Στήριγμά της πάντα ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι για δύο στην Ολλανδία. Και ενώ άφησαν τα παιδάκια τους στην Αθήνα και ξεκίνησαν με την καλύτερη διάθεση, μια… ατυχία ήρθε να τους χαλάσει τα σχέδια.

Βλέπεις, η Χριστίνα, σχεδόν με το που έφτασε στο ξενοδοχείο, αρρώστησε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χαρεί τις ομορφιές της χώρας που επισκέφθηκε. Ο Σάκης, βέβαια, στέκεται επάξια δίπλα της μην αφήνοντας τη σύζυγό του να χάσει το κέφι της και την αισιοδοξία της.

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει γιόγκα στο σπίτι με τις κόρες της και η μία πήρε το ταλέντο της

Το πρόβλημα υγείας της Χριστίνας Μπόμπα και το ταξίδι στην Ολλανδία

Στο Άμστερνταμ ταξίδεψε η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Πριν μας αποκαλύψει τον προορισμό τους, ωστόσο, η influencer και επιχειρηματίας έβγαλε ένα βίντεο μέσα από το αεροπλάνο δείχνοντας τον σύζυγό της να κοιμάται και την ίδια να φορά μάσκα ύπνου. Ή ετοιμαζόταν κι εκείνη να κοιμηθεί ή μόλις είχε ξυπνήσει.

Ακολούθησε ένα βίντεο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, το οποίο αποκάλυπτε… το πρόβλημα υγείας της Χριστίνας. Δυστυχώς, η 34χρονη- όπως ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Σάκης Τανιμανίδης- έχει γαστρεντερίτιδα και περνάει την ώρα της στο κρεβάτι για να ξεκουραστεί.

«Πού είσαι μωρό μου; Μπορεί να έχεις γαστρεντερίτιδα, αλλά άμα δεις από την άλλη… Δες πού σε έχω φέρει. Να ανέβει λίγο η διάθεσή σου. Εδώ δες», λέει ο Σάκης Τανιμανίδης, με τη Χριστίνα Μπόμπα να απαντά: «Τουλάχιστον έχω ωραία θέα».

«Από θέα καλά πάμε. Άμα γίνει καλά και το στομάχι σου», λέει ο Σάκης. «Εσένα εννοούσα», συνεχίζει η Χριστίνα κάνοντας το πιο ωραίο κομπλιμέντο στον άντρα της.

Όλο απρόοπτα στην οικογένεια Μπόμπα αλλά… δεν το βάζουν κάτω

Φαίνεται ότι… κάποιος έχει ματιάσει τις αδελφές Μπόμπα. Και το λέμε αυτό, διότι πριν τη Χριστίνα, η αδελφή της, Ελίνα Μπόμπα, είχε μια άλλου είδους ατυχία. Η 29χρονη, που ζει στη Μεγάλη Βρετανία, έπεσε θύμα χακαρίσματος του Instagram ανήμερα των γενεθλίων της στις 8 Δεκεμβρίου.

mpompa_hakarisma.jpg

Και, βέβαια, η Χριστίνα θέλοντας να εμψυχώσει την αδελφή της, της έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση. Κι ας μην μπορούσε να κάνει tag. «Είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτήν την αδερφή, την καλύτερή μου φίλη, τη μεγάλη μου αγάπη! Είμαι τόσο περήφανη για την τόλμη σου, την πορεία σου και όλα όσα είσαι. Χρόνια πολλά. Σ’ αγαπώ ΤΟΣΟ! Ps. σε χάκαραν και δεν μπορώ να σε ταγκάρω βέβαια», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στο Insta Story για τα γενέθλια της αδελφής της.