Πάσχα με μαγιό: Μπόμπα, Παπουτσάκη & Μπόσνιακ με Νικολαΐδη βγήκαν ήδη παραλία με 4 διαφορετικά looks

Πάσχα με μαγιό: Μπόμπα, Παπουτσάκη & Μπόσνιακ με Νικολαΐδη βγήκαν ήδη παραλία με 4 διαφορετικά looks

Ο ηλιόλουστος καιρός έφερε νωρίτερα το καλοκαίρι για την Υβόννη Μπόσνιακ, την Χριστίνα Μπόμπα, την Μελίνα Νικολαΐδη αλλά και την Κατερίνα Παπουτσάκη. 

Λίγο πριν την Ανάσταση, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μελίνα Νικολαΐδη και η Χριστίνα Μπόμπα, αποφάσισαν να φέρουν λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι στη ζωή τους.

Έβαλαν τα μαγιό τους και πήγαν παραλία αλλά καμία από τις τρεις δεν τόλμησε να βουτήξει στα παγωμένα ακόμη νερά, απλά χάρηκαν την ηλιόλουστη μέρα. Κάθε μία μας χάρισε και ένα διαφορετικό, πρόωρο summer look.

Από τις Κυκλάδες στην Κρήτη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη περνά το πρώτο της Πάσχα μετά τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Πιλάφα . Η ιδανική λύση για τις μίνι διακοπές της και λόγω παύσης των γυρισμάτων για τα «Καλύτερα μας χρόνια», ήταν ο τόπος καταγωγής της στην Κρήτη όπου βρέθηκε μαζί με τους δύο της γιους τον Κίμωνα και τον Μάξιμο.

Στην Σητεία, εκεί που πέρασε τα παιδικά και νεανικά της χρόνια, η ηθοποιός δίχως δεύτερη σκέψη βρέθηκε από την πρώτη μέρα στην παραλία αφού η θερμοκρασία την Μεγάλη Παρασκευή σε αρκετές περιοχές ήταν αρκετά ανεβασμένη. Τα παιδιά της βρήκαν την ευκαιρία για παιχνίδι στην παραλία και εκείνη για λίγη ηλιοθεραπεία, φυσικά με total no make εμφάνιση, φορώντας το μαύρο μπικίνι της.

https://www.instagram.com/p/CrBY85dI9sl

Πρόβα για τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους Ελένη , έκανε ήδη η Υβόννη Μπόσνιακ. Η οποία μας χάρισε και την πιο ωραία πόζα για να μας δείξει όχι μόνο το νέο της μαγιό αλλά και το πόσο καλά διατηρεί το υπέροχο σώμα της.

bosniak.jpg

Το πρώτο Πάσχα με τον σύντροφό της Αλέξανδρο περνά η κόρη της Δέσποινας Βανδή στην Κύθνο. Η εντατική γυμναστική που κάνει μαζί με την μητέρα της στο γυμναστήριο του συντρόφου της, της έχουν χαρίσει ένα καλλίγραμμο σώμα και η Μελίνα Νικολαΐδη μας χάρισε την πιο ωραία της πόζα καθισμένη μπροστά στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένει.

https://www.instagram.com/p/CrBRNtuICHQ

Το τόλμησε, αλλά μάλλον το μετάνιωσε. Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους για διακοπές του Πάσχα στο αγαπημένο τους νησί στη Σίφνο, όπου άλλωστε έκαναν και τον γάμο τους τον Σεπτέμβριο του 2018. Ο Σάκης ήταν ο πρώτος που έκανε μπάνιο στα παγωμένα νερά και απέδειξε πως είναι υπερβολικά θαραλλέος.

https://www.instagram.com/p/Cq-5q-nOfDg

Η Χριστίνα τον ακολούθησε, αλλά μάλλον το μετάνιωσε και απλά κάθισε μετά στην παραλία για παιχνίδια με τις κόρες της. Και διάλεξε άσπρο μαγιό απ' ότι καταλάβαμε από τη φωτογραφία.

mpompa.jpg

Καλό και ηλιόλουστο Πάσχα!