Η Κατερίνα Καινούργιου στο bachelorette της Μαριλού Κοζάρη έκανε το πιο τρυφερό ποστ

«Εμείς οι δύο μεγαλώσαμε μαζί..παίξαμε μαζί, γελάσαμε μαζί, πληγωθήκαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, ωριμάσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί και θα γεράσουμε μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά η Καινούργιου για την κολλητή της που ετοιμάζεται να γίνει μαμά.

Bride to be και ταυτόχρονα και mom to be! Η αγαπημένη του Πάνου Μουζουράκη που το διάστημα αυτό ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί του τραγουδιστή, έκανε ένα πάρτι με τις κολλητές της πριν τον γάμο που θα προηγηθεί της γέννησης του παιδιού.

Στο πάρτι αυτό το παρών έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την κολλητή της που βιώνει την καλύτερη φάση της ζωής της.

Αρχικά, ήρθαν τα stories από το πάρτι με τα λευκά μπαλόνια, το βραχιολάκι και την εγκυμονούσα μέλλουσα νύφη να κλέβει την παράσταση με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το bachelorette στην κατάσταση της νύφης και στην προχωρημένη της εγκυμοσύνη ήταν γεύμα και η Μαριλού φόρεσε μια άνετη φόρμα.

Κι ύστερα, ήρθε το ποστ με τις δύο κολλητές και την Κατερίνα να τονίζει:

«Mom & bride to be …♥️✨ @kmarilou_
Δεν σ αγαπάω απλα …σε λατρεύω !♥️

Εμείς οι δύο μεγαλώσαμε μαζί..παίξαμε μαζί, γελάσαμε μαζί, πληγωθήκαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, ωριμάσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί και θα γεράσουμε μαζί…
Η φιλία θέλει πολύ τρέξιμο για να διατηρηθεί κι εμείς βγήκαμε παγκόσμιες πρωταθλήτριες…
Μαζί σε ΟΛΑ ♥️
Με το καλό αγάπη μου», έγραψε η Κατερίνα.

Η Μαριλού Κοζάρη είναι έγκυος και ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Μαριλού και Πάνος έτοιμοι να γίνουν γονείς

Αθόρυβα και ξαφνικά μάθαμε τα ευχάριστα που πρόκειται να έρθουν σε λιγότερους από τέσσερις μήνες, για τον Πάνο Μουζουράκη και την σύντροφό του και φαρμακοποιό στο επάγγελμα, Μαριλού Κοζάρη.

Τόσο ο δεσμός τους, όσο και η εγκυμοσύνη της είχαν κρατηθεί ως μυστικό. Το ζευγάρι δεν θέλει να προδώσει λεπτομέρειες της σχέσης αλλά και της νέας συνθήκης που θα προκύψει στη ζωή τους. Δεν κάνει δηλώσεις αλλά ούτε και αναρτήσεις στα social media που να μαρτυρούν τη νέα καθημερινότητά τους.

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κοζάρη αναμένουν τον ερχομό του παιδιού τους, στα τέλη του καλοκαιριού.

«Η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή. Eίναι μαζί από το καλοκαίρι, και μάλιστα τον τελευταίο καιρό συζούν στα βόρεια προάστια», είχε αναφέρει στο περιοδικό ΟΚ! πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Πάνος Μουζουράκης είχε αναφέρει για την προσωπική του ζωή:

«Είμαι καλά. Είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι σε σχέση, αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι καλά. Αν ήθελα να μοιραστώ την προσωπική μου ζωή, θα την έβγαζα στα social media».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης