Μαριλού Κοζάρη: Η κολλητή της Κατερίνας Καινούργιου είναι το νέο κορίτσι του Πάνου Μουζουράκη

Μαριλού Κοζάρη: Η κολλητή της Κατερίνας Καινούργιου είναι το νέο κορίτσι του Πάνου Μουζουράκη
NDP photo agency

O 43χρονος τραγουδιστής έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και περνά ανέμελες στιγμές με την νέα του σύντροφο.

Μια πολύ καλή περίοδο τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο διανύει ο Πάνος Μουζουράκης. Ο κριτής του «The Voice Of Greece» χώρισε πρόσφατα από την επί 3 χρόνια σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά και όπως φαίνεται έχει ήδη κάνει νέα σχέση την οποία κρατά για την ώρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν λίγες ημέρες το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στην εκπομπή «Το Πρωινό» ανέφερε πως ο γνωστός τραγουδιστής είναι ερωτευμένος και βρίσκεται σε σχέση με μια 30χρονη γυναίκα.

Η εκλεκτή της καρδιάς του ακούει στο όνομα Μαριλού και το ζευγάρι φέρεται να μένει μαζί στην Κηφισιά. «Οι φίλοι τους αναφέρουν ότι είναι full in love και οι δύο», τόνισε ο δημοσιογράφος.

O χωρισμός του Πάνου Μουζουράκη μετά από 3 χρόνια, οι κοινές φωτογραφίες & η συνάντηση με τη Σολωμού

O Πάνος Μουζουράκης είναι full in love με την κολλητή της Κατερίνας Καινούργιου

Όπως αποκαλύπτει με σχετικές φωτογραφίες, το ρεπορτάζ του περιοδικού OK, ο γνωστός τραγουδιστής είναι και πάλι ερωτευμένος με την 30χρονη φαρμακοποιό Μαριλού Κοζάρη η οποία είναι ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη.

https://www.instagram.com/p/Cojv0XRK2J4

Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι βρέθηκε σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό την ώρα που γευμάτιζε μαζί με φίλους.

«Η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή. Eίναι μαζί από το καλοκαίρι, και μάλιστα τον τελευταίο καιρό συζούν στα βόρεια προάστια», ανέφερε στο περιοδικό πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Πάνος Μουζουράκης είχε αναφέρει για την προσωπική του ζωή: «Είμαι καλά. Είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι σε σχέση, αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι καλά. Αν ήθελα να μοιραστώ την προσωπική μου ζωή, θα την έβγαζα στα social media».

https://www.instagram.com/p/Cc-bs7uIWL1

H εντυπωσιακή φαρμακοποιός είναι παιδική φίλη της Κατερίνας Καινούργιου και δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις. Οι δύο φίλες πραγματοποιούν συχνά αποδράσεις εκτός συνόρων και βραδινές εξόδους μόνο για γυναίκες.

KOZARI1.jpg

Κατερίνα Καινούργιου και Μαριλού Κοζάρη σε παλαιότερη νυχτερινή έξοδο.

Ο χωρισμός από την Τζίνα Βαρελά

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν τον Οκτώβριο του 2022 μετά από 3 ολόκληρα χρόνια σχέσης ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας».

mouzourakis_varela.jpg

«Έχουν χωρίσει από το καλοκαίρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του περιοδικού OK! προσθέτοντας πως ο τραγουδιστής έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Ο χωρισμός από τη Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης ήταν ζευγάρι για 9 ολόκληρα χρόνια. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους το 2019 όταν ο 43χρονος έφυγε για την Αμερική και μετακόμισε στο Los Angeles.

mouzourakis_solomou.jpg

«Τι να πω τώρα δεν ξέρω, μπορεί και να είμαι με κάποιον. Έχω πει ότι δεν θα πω ξανά τίποτα για τα προσωπικά μου. Είμαι και επίσημα single! Τώρα το τι κάνω είναι μια άλλη ιστορία. Με φοβούνται οι άντρες, αλλά είμαι πολύ γλυκιά. Δεν στέλνω και δεν απαντώ ποτέ σε ανθρώπους στο Instagram. Οουυυ έχω φάει κέρατο. Με τον Μάριο δεν έμαθα ποτέ τίποτα. Με όλους τους υπόλοιπους ήξερα, μάθαινα, έβλεπα. Με το που το μαθαίνω, λογικά χωρίζω. Στην περίπτωση με τον τύπο με την παράλληλη σχέση μετά με παρακάλαγε. Βλακείες και ξερατά. Σκέφτηκα λίγο στο μυαλό μου και έκανα ένα μικρό event. Δεν θα πω πως τον εκδικήθηκα», είχε δηλώσει η Μαρία Σολωμού λίγο μετά τον χωρισμό τους.

Πηγή κεντρικής: ndp