Κατερίνα Καινούργιου και Αθηνά Οικονομάκου με λευκό σακάκι: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Κατερίνα Καινούργιου και Αθηνά Οικονομάκου με λευκό σακάκι: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η παρουσιάστρια και η ηθοποιός επέλεξαν ένα all-time classic fashion item αλλά το φόρεσαν με εντελώς διαφορετικό styling.

 

Η άνοιξη είναι η εποχή που βγαίνουν από τις ντουλάπες τα σακάκια – είτε είναι στενά, είτε oversized- και που το χρώμα αποκτά και πάλι έδαφος. Όπως και το λευκό, βέβαια. Γιατί μπορεί το λευκό να ακούμε ότι φοριέται και τον χειμώνα, όμως όσο το φοράμε την άνοιξη και το καλοκαίρι, δεν το φοράμε ποτέ άλλοτε. Και η Αθηνά Οικονομάκου με την Κατερίνα Καινούργιου το ξέρουν καλά αυτό.

Η ηθοποιός και η παρουσιάστρια επέλεξαν για πρόσφατες εξόδους τους το απόλυτο item της άνοιξης: το λευκό, oversized σακάκι. Όμως, το φόρεσαν με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Η Αθηνά σε βραδινή έξοδο, η Κατερίνα σε πρωινή έξοδο, στο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη. Έτοιμη να δούμε ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν η πιο ειλικρινής παρουσιάστρια πρωινού φέτος και δικαιώθηκε

Η Κατερίνα Καινούργιου με total white (travel) look στη Νέα Υόρκη

Για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε το Πάσχα η Κατερίνα Καινούργιου και ένα από τα items που πήρε στη βαλίτσα της ήταν το λευκό blazer. Η παρουσιάστρια του ALPHA επέλεξε να το φορέσει ως κοστούμι, μαζί με ασορτί παντελόνι, δημιουργώντας έτσι το απόλυτο total white look, το οποίο ολοκλήρωσε με λευκά sneakers.

Κάπως έτσι είχε στη βαλίτσα της ένα «κομμάτι» που μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, και βράδυ και πρωί. Με τζιν και οποιοδήποτε άλλο χρώμα σε παντελόνι, με γόβες και φόρεμα και με κάθε πιθανό συνδυασμό. Genius, λοιπόν, η επιλογή της Κατερίνας Καινούργιου και για το look, που ήταν άνετο και συγχρόνως κομψό, αλλά και για το λευκό σακάκι που είναι passepartout item.

Η Αθηνά Οικονομάκου με combo λευκού και βιολετί σε επίσημο event

Σε αντίθεση με την Κατερίνα Καινούργιου, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε το λευκό σακάκι ως μεμονωμένο item και το συνδύασε με ένα look, που είχε ως πρωταγωνιστή το βιολετί. Η ηθοποιός επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή σε λευκό και μοβ, βιολετί σατέν top και λευκό blazer. Το λευκό πρωταγωνίστησε και στις γόβες, αλλά και στην τσάντα της, δημιουργώντας έτσι ένα ultra chic επίσημο outfit.

Εν ολίγοις, οι δύο celebrities μάς έδειξαν πώς μπορούμε να φοράμε το λευκό σακάκι σε κάθε περίσταση- από το πρωί ως το βράδυ και από έναν καφέ στην πόλη μέχρι ένα πολύ επίσημο event. Γιατί δεν χρειάζονται πολλά-πολλά για να είμαστε elegant. Μόνο κομμάτια-κλειδιά, τα οποία μπορούν να μας χαρίσουν πληθώρα στυλιστικών συνδυασμών.