Στα γενέθλιά του, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πόζαρε με τη νέα αγαπημένη του

Στα γενέθλιά του, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πόζαρε με τη νέα αγαπημένη του

Ο πρώην αγαπημένος της Κατερίνας Καινούργιου έκανε ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων και πόζαρε με τη νέα Κατερίνα της καρδιάς του.

«Μόνο ο χρόνος που περνάει έχει την ικανότητα να μας δείχνει τι πραγματικά έχει σημασία. Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σας», έγραψε στο γενέθλιο ποστ του ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Πάρτι γενεθλίων με άρωμα πόκεμον

O 33xρονος έκανε ένα πάρτι για καλούς φίλους σε εστιατόριο σούσι, με την νέα του αγαπημένη, Κατερίνα κι αυτή και πόζαρε μαζί της σε ένα σταθερό ποστ στο Instagram.

tsagridis2.JPG

Το πάρτι έφερε μνήμες στον επιχειρηματία, ο οποίος αναβίωσε μια τούρτα με τον πίκατσου, ίδια με εκείνη που είχε όταν ήταν παιδί.

philippos_tsangrides_3084383912057737262.jpg

Ο στολισμός του εστιατόρίου ήταν γεμάτος πόκεμον και όλοι πόζαραν μαζί με τον Φίλιππο.

Η νέα Κατερίνα στη ζωή του Φίλιππου

filippos.jpg

Ο 33χρονος φαίνεται ότι έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την Κάθριν Εμπειρίκου. Ο επιχειρηματίας πυροδότησε τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι όταν πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον Νικόλα Κρόκο και τη σύντροφό του, Αλίκη και την Κάθριν Εμπειρίκου, καθώς ήταν όλοι τους καλεσμένοι σε γάμο.Η Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων που έχουν καταγωγή από την Άνδρο. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία. Παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης. Ήταν παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Harrison LeFrak με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα 4χρονο γιο.

Η γόνος της γνωστής οικογενείας διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Instagram (@katherine.kme), ο οποίος είναι ιδιωτικός.

Η σχέση και ο χωρισμός με την Κατερίνα Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου γνωρίστηκαν το 2019 μέσω κοινού τους φίλου και έγιναν ζευγάρι. Η παρουσιάστρια έδειχνε να έχει βρει το άλλο της μισό και κανείς δεν περίμενε πως οι δυο τους θα επέλεγαν να χωρίσουν μετά από 2,5 σχεδόν χρόνια σχέσης.

Τον Οκτώβριο του 2021 η παρουσιάστρια είχε παραδεχθεί τον χωρισμό από τον αγαπημένο της όμως το καλοκαίρι του 2022 το πρώην ζευγάρι έκανε προσπάθεια επανασύνδεσης με μυστικό ταξίδι στη Ρώμη και την παρουσία της «Katken» σε γάμο, στον οποίο κουμπάρος ήταν ο εφοπλιστής.

Δυστυχώς λίγο καιρό αργότερα το ζευγάρι χώρισε οριστικά με την παρουσιάστρια να δηλώνει πριν από μερικές εβδομάδες στον αέρα της εκπομπής της πως ο πρώην σύντροφός της όχι μόνο έχει προχωρήσει αλλά έχει και νέα σχέση.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει ένα ακόμη «Κ» στη ζωή του- Η selfie με τη φημολογούμενη σύντροφό του