«Meg έχεις haters στο προφίλ σου»: Η αλλαγή της Ryan στο πρόσωπό της έφερε αντιδράσεις

«Meg έχεις haters στο προφίλ σου»: Η αλλαγή της Ryan στο πρόσωπό της έφερε αντιδράσεις

(AP Photo/Chris Pizzello)

Invision

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου. Οι αισθητικές επεμβάσεις αλλοίωσαν την εικόνα της αλλοτινής καλλονής του Hollywood. Η Meg Ryan δεν μοιάζει καθόλου με το παρελθόν της. 

Πριν από 25 χρόνια ειδικά με το look που είχε η Meg Ryan ως συμπρωταγωνίστρια του Tom Hanks στην ταινία «You've got mail» είχε δημιουργήσει τάση με το στυλ της και με το κοντό κούρεμά της.

Μεγαλώνοντας όμως, άρχισε να μας δημιουργεί απορίες για τις δεκάδες αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί και ειδικά με την τελευταία της φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Οι φανς εξεπλάγησαν και οι haters πήραν θέση: «Μα γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό της;»

Η αγνώριστη Ryan

Η Meg Ryan είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια πως δεν έχει υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις, αλλά οι σταδιακές αλλαγές που παρατηρούσαμε στο πρόσωπό της, έδειχναν ακριβώς το αντίθετο.

Προφανέστατα η ανασφάλεια για την εικόνα της, την οδήγησε σε λάθος εκτίμηση και σε λάθος επιλογή πλαστικού χειρουργού, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα.

Έχεις δει την πρόσφατη εμφάνιση της Meg Ryan; Επιτέλους σταμάτησε τις πλαστικές (photos)

Θα μπορούσε να αφήσει τον χρόνο να την γεράσει όμορφα, όπως έχουν κάνει και άλλες συνάδελφοί της, αλλά δεν το έπραξε. Η φωτογραφία της από την πρόσφατη συνάντηση με τον ηθοποιό Michael J. Fox για την προβολή του ντοκιμαντέρ του «Still» είναι έως και σοκαριστική. Η παραμορφωμένη εικόνα της αν δεν είναι ως αποτέλεσμα κάποιου άλλου προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η 61χρονη ηθοποιός, προβλημάτισε αρκετούς για την ματαιοδοξία της.

https://www.instagram.com/p/Cr1z0hgNUSN

Σαφώς και δεν επικροτούμε το κύμα των σχολίων από τους haters που έχουν κατακλύσει τα social media τις τελευταίες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του πλάνου και φυσικά η ίδια είναι υπεύθυνη για την εικόνα της, αλλά ίσως θα έπρεπε κάποιος να την συμβουλέψει, πως έχει αγγίξει πια την υπερβολή.

https://www.instagram.com/p/Cak749JvNiG

To 2015 όταν ρωτήθηκε πάντως από δημοσιογράφο σε συνέντευξή της στο περιοδικό Porter για τις επεμβάσεις και τις κριτικές, μας είχε δώσει την εντύπωση πως δεν την απασχολούν. Και είχε απαντήσει πως: «Δεν δίνω σημασία στα σχόλια. Υπάρχει πολύ μίσος στον κόσμο σήμερα, είναι εύκολο να κρίνεις κάποιον».