Λίγο πριν γίνει 39 ετών, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έχει στυλ και αναλογίες που εντυπωσιάζουν

Λίγο πριν γίνει 39 ετών, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έχει στυλ και αναλογίες που εντυπωσιάζουν

Κοσμογυρισμένη και με αναλογίες μοντέλου είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η αγαπημένη του Ντέμη Νικολαΐδη με την οποία συγκατοικούν.

Εδώ και λίγες ημέρες, συγκεκριμένα μετά την κοινή εμφάνισή τους στο γήπεδο την Κυριακή 14 Μαΐου, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και ο Ντέμης Νικολαΐδης μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού.

Το νέο hot ζευγάρι της σόουμπιζ, σύμφωνα με πηγή του OK, συγκατοικεί ήδη και σε λιγότερο από έναν μήνα, η Αλεξάνδρα θα γιορτάσει τα γενέθλιά της, σβήνοντας 39 κεράκια στην τούρτα της.

Κοσμογυρισμένη με ξεχωριστό στυλ:

Η Αλεξάνδρα που ασχολείται με το χώρο της μόδας με γνωστό κατάστημα ρούχων που εμπορεύεται μεγάλα brands, η Νικολαΐδου λατρεύει τα ταξίδια κι αυτό φαίνεται στο δημόσιο προφίλ της στο Facebook.

Η 39χρονη σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη όπως θα δεις στις φωτογραφίες που δημοσιεύει έχει ταξιδέψει στο Παρίσι, την Πορτογαλία και το Ντουμπάι και οι αναλογίες της με μαγιό ξεχωρίζουν.

alexandra9.jpg

Στην παιδική της ηλικία, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου συμμετείχε στη σειρά του ANT1 «Καληνύχτα μαμά» η οποία προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 1996/1997 με πρωταγωνίστρια τη Λίλα Καφαντάρη.

1684489645425-671472194-nikolaidiou_ntemis.jpg

«Ήταν μια σειρά του Νίκου Μαστοράκη. Πήγα έκανα την οντισιόν πήγα και έβαλα τα κλάματα γιατί αρχικά δεν τον ήθελα καθόλου και τελικά τον αγάπησα πάρα πολύ και τον αγαπώ ακόμα. Ευτυχώς που έκανα τότε τη σειρά και μου έφυγε το ψώνιο», δήλωνε η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου πριν από λίγα χρόνια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η υπόθεση της σειράς

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι η σειρά αφορούσε την Λίζα, η οποία ήταν μια ανεξάρτητη γυναίκα, επαγγελματικά πετυχημένη αλλά στα προσωπικά της λίγο μπερδεμένη. Για καλή της τύχη όμως, η μικρή της κόρη Μαργαρίτα ήταν αυτή που την έσωζε από τις δυσκολίες αναλαμβάνοντας ακόμα να της βρει ακόμη και...γαμπρό. Παράλληλα, η Ηρώ Μουκίου στον ρόλο της Φιλιππινέζας υπηρέτριας έδινε «ρέστα» συμμετέχοντας με τον δικό της τρόπο σε όσα συνέβαιναν στις ζωές των χαρακτήρων της σειράς.

Θυμάσαι τη Μαργαρίτα από το «Καληνύχτα μαμά»; Η εμφάνισή της στο πάρτι της Κατερίνας Καινούργιου

Η Αλεξάνδρα πάντως, είναι ένα mini me της μαμάς της κι αυτό φαίνεται στην παιδική πόζα που είχε δημοσιεύσει στο Facebook.